2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست
نیلوفر جون من اگه نیومدم تو یادت باشه رو یحیوی فک کن بیشتر...همینجا بود یکی خیلی ناراضی بود میگف یه توپ میزاره سر بینی و عکسای سایتش زاویه داره گول زننده س ...ولی ایشالا با هرکی میعملی بهترین بینی رو داشته باشی دوست قدیمی :) ماچچچچ
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
عه نیلوفر تو طرفای مهر و آبان اینجا نمیومدی یکی هرروز گریه میکرد بچه ها اگه یادشونه بگن.اخرشم فک کنم احساس کرد جو مفید نیس دیگه نیومد .من دوست خواهرمم گفته بود یحیوی نرههههه :) فک کنم بیشتر تحقیق کن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسى عزیزم بوس بوس شنیدن کی بود مانند دیدن
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
ن نیومدم سوسی واس چی گریه میکرد?
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نمیدونم دیگه واقعا گیج شدم سوسی
ب نظرم هیچ دکتری بی عیب نیس هر دکتری ی اما و اگری داره
نیلوفرررررررررررر صفحه 1502 بزن پیداش کردمممم هوووو ! مهسا بود اسمش .فک کنم بچه ها ناراحتش کردن یا حس کرد جو دروغین میدن بچه ها خدافظی کرد شاید جواب پیامتو داد بینیشو ببینی :)
مرسی سوسی جون خیلی لطف کردی
قربونت نیلوفر!خیلی نوستالژیک ه اون پارسال اون موقع باور کردم عمل میکنم :))) و الان همه خانواده راضی ان :) ایشالا همه ی بچه های اینجا و کلا نتیجه بگیرن!عالیییییییییییی ها
قمر جان اگر همون موقع ٤ تا آدم پشت شما در میومد خراب کاری هایی مثل بینی من و خانومه آرزو به وجود نمیومد جالب ترش اینجاست که فقطم این دکتر مدعی داره و توی هم برهه زمانی که کسی ازش بد میگه اون آدما آملده و جواب به دست وارد صحنه میشن!!!! واقغا جای تاسف داره واسه اینطور دکترها !!!!
2810