2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
بهار جون دوستتون بینیش استخونی بوده؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سلام بچه ها کسى پیش دکتر نیکبخت عمل کرده؟ سبک عملش چه جوریه؟ طبیعیه؟ دکتر فراهانى چه طور؟ من بینیم قوز داره، یعنى از نیمرخ زشته؛ جلوى بینیم مشکلى نداره،به نظرتون پیش کى عمل کنم؟تا ٤ یا٥ تومن میتونم هزینه کنم ممنون میشم جواب بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و یک سوال دیگه لطفا بهم بگین یک دکتر برای بینی های مختلف قیمتای مختلف میده؟ من بینیم کجی و خمی و انحراف نداره اما یکم پهنه ولی نه خیلی و یکم هم درازه یعنی سرشو باید کم کنه. الان بینی من پرکاره؟ قیمت حدودا چنده؟
شامانا جون مرسی که جواب دادی. منتظرم ماه رمضون که تموم شد بیام تهران چند تا مطب سربزنم و ویزیت بشم. اون عکسی که گذاشتم و گفتم عمل بینیش شیکه ، تو سایت دکتر سامی دیدم. یه سوال از نگین: دکتر مفرد سایت نداره. چطوری در موردش شناخت پیدا کردی. ویزیت هم که نشده بودی . مفصلا توضیح بده. برامون مفیده . مرسی عزیز
خوش گفتار جان مفرد سایت داره اما عکساش قدیمیه به نظرم نمونه های مطبش خیلی بهتر از عکسا هستن...تو مای نوز هم قسمت پزشکان دکتر مفرد رو نگاه کردم کلی نظرات رو خوندم درموردش کلی ازین و اون پرسیدم تو گروه مطرح کردم یکی 2 نفر به نیابت از من رفتن مطب برام عکس فرستادن خودشونم با دکتر مفرد عمل کردن...3تاییمون با یه دکتر دیگه اوکی کرده بودیم زود تند سریع کنسل کردیم اومدیم رو مفرد چون هم ریسکش کم بود هم نمونه هایی که دیده بودن زیاد بود بعدشم اینکه من تلفنی با چندتا دکتر صحبت کردم هیچکدوم راه رو برام باز نمیکرد با مفرد که صحبت کردم انگار دنیا روشن شد بخدا... استرسم رفت کامل خیالم راحته راحت واسه 4روز بعد هم بهم وقت داد تا دم در اتاق عمل من ندیده بودمش ...خیلی خوب گذشت همه چی امیدوارم بهترین فوق تخصص پلاستیک ایران بشه...از بس که هوامو داشت و به خواسته هام توجه کرد
سلام ستاره جون من سه تا از دوستام پیش نیکبخت عمل کردن یکیشون که اصلا هیچ تغییری نکرد یعنی بعدازعمل بینیش مثل قبل از عملش هست یکی دیگه از دوستام بینیشو از سه قسمت شکسته بود که واسه ترمیم پیش یه دکتر دیگه رفت فقط یکیشون خوب شده
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
سلام بچه ها. دیروز یه دختری رو دیدم بینیش کاملا طبیعی و خوب بود گفت پیش داریوش مردانی عمل کرده. میگفت کل فامیل و دوستاشون اونجا عملیدن و راضین. شما میشناسینش؟
گاهی گمان نمیکنی و می شود...گاهی نمی شود که نمی شود...گاهی تمام شهر گدای تو می شود...
به نظرم دکتر و عمل بینی فقط شانسه تنها کاری که ما میکنیم اینه که دکتر کم ریسک پیدا کنیم هر دکتری کار خوب و بد داره به اسم و هزینه عمل و این چیزا نیس
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
2810