2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015444 بازدید | 66527 پست
مرررسی سوگند جون اخلاق دکتر کلا خوبه ولی اگه عکسی بهش نشون بدی بگی اینجوری میخوام میگه فقط شکل خودت میشی سبکش طبیعیه ولی من خودمو کشتم تا نیمه فانتزی عمل کنه یکم قوس دارم از نیمرخ ،از لحاظ تنفس قطعا مشکل پیدا نمیکنی چون دکتر ب من گفت تنفسو فدای زیبایی نمیکنم منم تازه ی هفتس عمل کردم تو عکسم خیلی ورم دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تراته جون ب سلامتی مبارکت باشهههه انشاءالله زود ورمت بخابهههه تو مطب دیده بودمت اونموقع آندوسکوپیت بود اومدم دیدم عمل شدی خوشحال شدم مطمنم ک خیلی ماه شدی
منتظر اتفاقات خوب هستم خدایا کمکم کن
سلام بچه ها بینیم گوشتی غضروفیه... مشکلش گوشتی بودن سرشه...سوراخ بینیام کوچیکه...پوسنمم چربه... اول اینکه برای همچین بینی بین دکتر ها الهی ، حسنی ، علامه، سجادیان...میشه لطف کنین نظر بدین؟ سبکه نیمه فانتزی_طبیعی دوست دارم... مثلا از کارا محبوبی راد غیر از یکی دوتاش خوشم نمیاد.. شمام اگه پیشنهادی دارین بگین که خودمم حضوری برم مطبش
2810