2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سجادیان هم ابهام داره اینستاش عالیه رفتن مطبش نمونه ها جالب نیست همینجا 3 تا ناراضی داره فکر کنم رسپینا جان بود و 2 نفر دیگه... کلا همه دکترا یه جای کارشون میلنگه هیچ دکتری کامل نیست....باید خیلی دقت بخرج بدین بعد دلو به دریا بزنید
الین جون عمل چونه که آسونه . همه از پسش بر میان. یه پروتزه دیگه. البته اگه اطلاعاتم غلطه بهم بگو . دماغم رو اگه عمل چونه نداشتم شاید دکترا عمل نکنن ولی حالا که داروی بیهوشی رو زدن یه دقیقه م رو اون کار میکنن دیگه . دماغم پهنه، میخوام کشیده بشه. یعنی هیچ چیزی ازش کم نشه فقط با یه غضروف کشیده بشه جلو . نظرت چیه . اگه دکتر مفرد کارش خوب باشه میرم پیشش چون میگن قیمت عملش زیاد نیست
الین جون عکس بینیمو واسه دکتر حسنانی فرستادم کلی عیب و ایراد ازش گرفت . کارای حسنانی چه جوریه؟ اینجا اصلا اسمی ازش نیست . راستی سرکارات واسه چونه چقد میگیره. معمولا پروتز میذاره یا برش استخوان؟
2810