2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015541 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

http://www.8pic.ir/images/9f2mbj6t5fsasu057vot.jpg سلام بچه ها چند نکته در مورد کسانیکه از این عکس خوششون اومد ببینید شما یک کیس اولیه و تقریبا بی تجریبه در خصوص عیوب موجود در بیماران هستید . جسارت نباشه ! کاملا حق دارید . اول هممون میخوایم بینیمون از این شکلی که هست در بیاد و یک جمله کلیشه ای هست که 90% میگیم : هرچی بشه از اینی که هستم بهتر میشم. اما بعد عمل تازه شروع میکنیم به دیدن و فهمیدن و ... . من نمیدونم آیا این عکس اعضای محترم هست یا خیر فقط چند نکته رو دقت کنید خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم به عکس های موجود در مطب ها توجه نکنین . در ضمن اگرم نظرتونو بینی کسی جلب کرد به تقارن سوراخ های بینی فیس فیس نکردن کلیپسی نبودن پره ها نوک پایین نبودن البته نه زیاد هم نوک بالا بودن .در زیر چسب دقت کنید با عرض پوزش: سوراخ های بینی در این عکس نامتقاران کل بینی زیاد جمع شده و پره ها هم بصورت کوچک بزرگ بیرون زدن(بهتو رفتگی و سایه کنار بینی سمت راس بیمار توجه کنید ) الان شاید بنظرتون حرفم مسخره بیاد اما از عجله زیا خودتونو نندازین تو چاه. دکتر منافی فاطمه جان 12م میگه بینی اولیه بستگی داره شاید هم 8-9 م ازت بگیره
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
مل مل جان خیلی ممنون از توضیحات خوبتون من هم دقیقا به این چیزهاست که توجه میکنم عدم انحراف تیغه بینی تقارن سوراخ های بینی متقارن بودن تیغه های بینی تنفس سلامتی بیمار بعد از عمل اما تو بیمارای یحیوی که چندتاشون رو دیدم واقعا وجود نداشته نمیدونم چرا انقدر اینجا ازش بد میگن
الین جونم منم حقیقتا شخصا موافق ایشون نیستم البته نظر شما محترمه اما من سر دوستم ک عمل داشت کلی با دقت عکس ها رو دیدیم تا ایشون رفتن عمل کردن . البته در تبحر د . یحیوی شکی نیست و من جسارتی ندارم اما من تو انتخابام نتونستم گزینششون کنم . شما یک سر به اون لیستت بزن و در نهایت تصمیم بگیر پیشنهادم اینه ک بینی خیلی طبیعی هم انتخاب نکنید .چون نیمه طبیعی بعدا میشه طبیعی. و فکر کنم خیلی طبیعی میشه بعدا دماغ قبل از عمل!!!!!!!!!!!!!!!!! البته بازم شما مخیرید .
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
مل مل جون یحیوی بهم 1 تیر گفته بیا برای نوشتن سیتی اسکن و عکس و اینا تا اون زمان حتما به این دکترها هم سر می زنم من بینی فانتزی دوست دارم چون بینی خودم ایراد داره اما اگر حساس نباشی باهاش کنار میای به همین دلیل اگر قرار بشه طبیعی بشه که خوب همین هست دیگه من دوست دارم بینی فانتزی با حداقل ترین ایراد ممکن رو داشته باشم چون دکترن خدا که نیستن واقعا
رسپینا جون پس چیکار کنم ؟ تو مشکلت چیه ؟ میخوام ببینم ناراضی های سجادیان بیشتر چه مشکلی دارن فک کنم باید بری تو سایت اپلود عکس عکستو اپلود کنی بعد لینکشو اینجا کپی کنی
2810