2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستى که راجع به دکتر حسینى اقدم سوال کردى،یکى از دوستان من ٧-٨ سال پیش با این دکتر عمل کرده تنها ایرادى که من رو بینیش دیدم اینه که سوراخ هاش تقارن نداره وگرنه دوستم مربى ایروبیک هست و صبح تا شب با این بینى بالا پایین میبره و اصلا مشکل تنفسى نداره
فرنازی محبوبی راد رو فراموش کنید ابیانه مفرد خوبن البته مفرد خیلی شیکتره دکتر بنده هم هست صفا جان تو دکترای کرج فقط و فقط مفرد ای دی لاینتو بزار اددت کنم بچه ها سوراخای بینیم یکم از نا تقارنی درومد
ممنون شمیلاگلی،منم خوبم،مماخمم خوبه بهههلهههههههه راضیم من،البته ده روزه عملیدم:)) عمل کلیتش خیلی راحته مراقبتای بعدش مخصوصا هفته اول و مخصوصا تاروزی که تامپون داری یکم سخته ازهفته دوم که گچ و بخیه میره کنار کلا راحت میشی فقط باید مراقب باشی ضربه نخوری و لاغیر سوالی باشه در خدمتم
جاسمین دکتر اخلاقش حرف نداره من عاشقشم چطور قبول نکنه.به من گفت اگه از پره های بینیت تا 2ماه دیگه خوشت نیومد بیا مطب همینجا سرپایی برات درست میکنم خودم گفتم که نه همینطوریشم خیلی خوبه هرکی لاین میخواد عزیزان ای دی بزاره
سلام به همه دوستان من بینیم استخوانی - غضروفی هستش و میخوام تا 1 ماه دیگه عمل کنم میخواستم نظرات شما دوستانو درباره ی این اسامی که کاندید کردم بدونم و یا اگه کسی باهاشون جراحی داشته ممنون میشم نتیجه جراحیشو بگه :::: مردانی فتح سامی حمید رضا نوری مسعود صحرائیان محمد حسن عامری زینلی یه خواهش دیگه اگه گروهی تو line در رابطه با همین جراحی بینی میشه منم ادد کنید : hdh.ami
شمیلا جان اون عکسی که شما میگی شبیه هم نیست هم لنز داره چشماش هم ابروهاش نازکه تو عکس قبل عملش من از کاراش خوشم اومد از نزدیکم ندیدم میخواستم ببینم اینجا کسی دکتر میلانی رو میشناسه در موردش یکم بدونم
dustelayla من ٣١ ام فروردین با دکتر یزدانفر عمل کردم و راضى هستم بعد از عمل اصلاً کبودى نداشتم و دکتر تامپون نمیذاره براى همین از لحظه ای که به هوش اومدم به راحتى نفس میکشیدم از همون روز هم غذا پلو و مرغ خوردم و از دو روز بعدش شروع کردم ته دیگ خوردن 😉 میخوام بگم واقعاً مراقبت خاصى بعد از عمل لازم نبود از همون شب اول هم به پهلو خوابیدم دوبار هم بعد از عمل براى ویزیت رفتم هفته بعدش براى برداشتن اسپلینت و هفته دوم براى برداشتن چسب در مورد حموم رفتن سه روز بعد بدون خیس شدن اسپلینت و صورت میشه حموم کرد.
جراحى با دکتر یزدانفر ٣١ فروردین ٩٤ از نتیجه عمل راضى هستم
2810