2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015696 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لوچه دیدم دکترت اشتباه کرده اصلان گوشه لبو نباید زد آدم دهان گشاد میشه ی دکتری پیدا کن که گوشه هارو نزنه الان مثلا واسه تزریق چربی میخام برام واسه لب پایینم چون کج شده شنیدم دکترم فقط وسط لبو میزنه که جمو جور شه مهربان فکر کنم کپسول یا چیزی که ویتامین سی زیاد داره نباید خورد چک خون رقیق میشه چون کبدی زیاد میشه نمک هم کم بخور ۲ هفته قبل از عمل باید آسپرین نخوری هرگونه مکمل غذایی نخوری فقط همین رژیم نرمال غذایی داشته باش 2 تا 3 هفته پیش از جراحی بینی از مصرف خوراکی‌ها و میوه‌هایی نظیر بادام، توت، توت‌فرنگی، گیلاس، خیار، کشمش، انگور، هلو، آلو، گوجه فرنگی، زردچوبه، ژله، سرکه و ترشی پرهیز کنید. برای تهیه فهرست کامل از این پرهیزهای غذایی حتما با پزشک خود گفت‌وگو کنید. - از دو هفته قبل از انجام جراحی از مصرف آسپیرین، روغن ماهی، ایبوپروفن، ایندومتاسین، جینسینگ، ناپروکسن، تالوین، ویتامین E ، ویتامین C و ADVIL خودداری فرمایید. درصورت نیاز به مسکن، مصرف استامینوفن اشکالی ندارد. آلوچه فک کنم ویتامین سی بایدbaad از عمل بخوره چون اونموقع واسه کبودی خوبه چون ویتامین ک خون رقیق میکنه قبلش فک نکنم بشه آلوچه اون عکسو دیدی که دکتر گوشه لبو بخیه زده بود
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
ابریشم جون فدایی داری . گلم من میذارم انشاا.. فقط دوستم مطمئنم مماخ شما خیلی عالی تر میشه چون پره هلی بینیت باز نیست و بینیت خیلی کم کار و قلمیه عزیزم
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
نانازی جون من شنیدم اون موقع نباشه بهتره علت پزشکیشو نمیدونم ولی شاید افت فشار و .. باشه یا ضعف بدن یا احیانا رقیق تر شدن خون رگها نمیدونم واقعا حدس میزنم اینا باشه
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*