2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015659 بازدید | 66529 پست
بانو سارگل خوش حالم که بینیت خوب شده واقعا خوشحالللم برای منم دعا کنید توروخدا ماریا خانوم خیلی ازتون تعریف میکنه وقت عملم واسه 10خرداد گرفته.سارگل خانوم به دکتر اسم شما رو چی بگم که بگم دوستم هستین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بینیم چقدر همزاد پیدا کرد خخخخ ابریشم جون به نظر منم کلانتر کارش جالب نیست من 4 تا از اقوامم پیشش عمل کردن همشون هم گول نفر اولو خوردن فقط اولیه خوب شده اون 3 تای دیگه خیلی بینیشون داغونه ... پس برزنجی هم ناراضی داره؟
نگین با گوشی امکان آپلود نیست,بوخودا امتحان کردم نشد اخطار میداد خو,ولی گلم بگید سارا همون همشهریتون میشناسن.گلم منم انحراف داشتم ,روز عمل گزارش تاکید میکنم گزارش عکس رادیولوژی رو به پذیرش دادم ,گفتند 3050 میشه,همسرم هم تقدیم کرد,پول نقد همراه داشته باش چون کارت خوان نداشت کلینیک ,,,,,
من زاده شهر MISام
سارگل جون منظورم از خوب قشنگ عمل کردنه شما بینیت استخوانی بود؟ من بینیم استخوانی و کمی قوز داره به نظر دکتر سلطانیان میتونه قشنگ عمل کنه؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
ببین دوست گلم,بینی من هم استخوانی قوزدار انحرافدار بود(پرکار) بود,روز اول برادر شوشو زیر اون همه گچ و چسب ,,,گفت قوزک خوب برداشته خخخخ عزیز قشنگ تفاسیر زیادی داره,طبیعی را قشنگ درمیاره,ظاهرش طوری نیست که بفهمی عملیه,جای بخیه هاش نمیمونه,این ی تفسیر از قشنگ بود,,,,,, تفسیر دیگه اینه ظاهرش قشنگه یا نه,,,, در تفسیر اول : طبیعی را قشنگ در میاره در تفسیر دوم باید ببینی سلیقه ات چیه گلم من در ذهنم بدنبال سربالاتر میگشتم(دوباره دارم تازه شد)ولی الان بهم میگن خوب شدی پس شاید این بهم میومده
من زاده شهر MISام
هانیه خانوم منم راهم دور بود اصلا وقت نداشتم اولین مطبی که رفتم سلطانیان بود با همونم هماهنگ کردم شما هم اول تو اینترنت دوستای زیادی پیدا کنید و تحقیقات همه جانبه انجام بدید بعد 2تا دکتر انتخاب کنید از خوباش و برید 2تا مطب من که همین کارو کردم. سارگل خانوم پس بینیتون استخونی بوده مال من یکم گوشتیه کاش اونطوری تعریف مال شما رو میکنن واسه منم بشه
نگین جونم من رفتم مطبشون رفتارشون خوب بود و از اونجاییی که خیلی از اقوامه پدریم باهاشون عمل کردن از کارشون مطمئن بودم و به منم گفتن ایرادای بینیتو بگو گفتم یه چند تا ایراد هم خودشون اضافه کردن که من متوجه نبودم و در کل گفتن که انشاا.. خوب میشم بینی منم استخونی نیست... انحرافم داره که همون جایی که گفتن رفتم برای گزارش که بهم دادن. حالا گفتن یه ده روز قبل عمل اینارو بیارم چون من انشاا.. عملم اواسط خرداده هنو فیکس نکردم گفتم همون موقع ببرم سارگل جونم آدرس اتلیه برگریزان و میدی لطفااااا
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
نانازی جون اخه ژل زدم ولی حالت غنچه نشده گوشه هاشم زده واسم ولی غنچه نشده میخوام عمل کنم که موندگار باشه کرمی فرد یه عکس تو سایتش داره خیلی تغییر کرده قیافه دختره واقعا!
دلم فقط آرامش میخواد... 
مهربان جون ویتامین سی زیاد بخور که کبودیا و ورمت کمتر باشه بعد عمل دکتر منم عکس خودش تو مطبش ازم گرفت ازمایش خونم چون شهرستان بودم اون تهران بود گفت بهم زنگ بزن نتیجه ازمایشتو برام بخون عدداشو و فقط روز عمل جوابو بردم به خودش دادم ایشالا عمل خوبی داشته باشی
دلم فقط آرامش میخواد...