2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
نانازی جون منم چند تا نمونه خوب از سامی دیدم ولی منم از اینکه میگن نوک بینی رو تیز میکنه خیییلی میترسم.منم نوک مکعبی دوست دارم.اینجا حدود دو ماه پیش چند تا از بچه ها با سامی عمل کردن ولی خبری از شون نیست . در اولین فرصت خودم میرم مطبش ببینم نمونه ها چطورن؟؟ ولی دوست دارم نمونه بالای دو ماه ببینم.کاش اینجا اطلاعات بیشتری از سامی بهمون میداد.
نوک بینی سامی به نظرم تیز زیباس.و از تمامرخ تیز نیس. مادمازل جون من آمپول ورم نزدم. از نظر تنفس و بویایی 100 درصد راضیم. از نظر تمیزی تیغه و فرم پره ها 60 درصد نیمرخ منم یکمی قوزدار . نه از سیما خبر ندارم
عکس بینی صفحه 1709

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها چند روز بود نیومده بودم اینجا دلم براتون تنگ شده بود بچه ها یه سوال دارم میدونم اینجام آقاها هستن ولی دیگه مجبورم ببخشید بچه ها من 12 اسفند که عمل کردم باید 25 اسفند پریود میشدم اما هنوز نشدم به نظرتون به خاطر داروی بیهوشیه؟ کسایی که عمل کردن لطفا جواب بدید ممنون
سلام...منم تصمیم دارم عمل بینی رو انجام بدم..هنوز پیش هیچ‌دکتری نرفتم..پسرم بیست ماهشه..کسی با بچه این سنی عمل داشته..مشکلی پیش نمیاد..پسرمم شیطونه خیلی
یادم باشد زیباییهای کوچک را دوست بدارم هرچند در میان زشتیهای بزرگ باشند
http://forum.persianhit.com/showthread.php?479-دکتر-فتح-سامی/page3

بچه ها این پیج رو ببینین.تاپیک سامیه توی پرشین هیت.توی صفحه سوم تاپیک یه خانمی عکسش رو گذاشته.بینی اش از نیم رخ یه کوچولو تیزه ولی بد نیست.به نظرم بینی اش خوب شده و بهش میاد. مثل همونی که کتانه جون گفتن تیز زیبا! اونایی که کار از سامی دیدن میشه بگن منظورشون از بینی تیز مثل اینه یا نه؟؟؟ و اینکه کارشناسها بگن این بینی با توجه به اینکه حدود دو ماه بعد عمله با گذشت زمان نوکش تیزتر میشه یا گردتر یا همینجوری میمونه؟؟!!!!!!!
ممنون ازتون
جواب سلطانیان به من: 1میل نوک رو نسبت به تیغه بالا میبره نوک رو جمع میکنه پره ها رو باز نمیکنه کلوملا با پره تو ی خین اسم کلوملا را آوردم تعجب کرد گفت شما این اصطلاح رو از کجا بلدی آخه تخصصیه,معلومه مطالعه داری, نمیدونست من میام نینی سایت خخخخحححخ
من زاده شهر MISام