2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015550 بازدید | 66529 پست
ستایش جان یه مطلبی تو سایت ابیانه بود که میگفت این اب کرفس اناناس اینا برتری به هم ندارن همه ی اب میوه های طبیعی خوبن تو سایتش مطالعه کن توروخدا ابیانه هرچیییی دیدی برام تعریف کن نمیدونم چطور شماره موبایلمو بدم تو وایبر حداقل با هم ارتباط داشته باشیم چون منم ابیانه مد نظرمه هفته سومم عمل میخوام :( اگر که میتونی ایمیل بدی این ایمیلم هست من اونجا شمارمو برات بفرستم nhadisi72@yahoo.com
غزلی ساریخانی چه روزایی مطبه ؟؟ چه ساعتهایی ؟؟ من یه مدت خواننده خاموش بودم و اطلاعات جمع کردم فقط از اینجا ، الان که نزدیک عملم و مطب گردیام شده ، سوالام خیلی زیاد شده ، واقعا یه وقتایی استرس میگیرم ، آدم یه لحظه گم میکنه که باید چه کار کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره من همه سایت ابیانه رو خوندم ، ولی کرفس کلا از همشون بهتره ، و اینکه اصلا نباید ابمیوه صنعتی و کارخونه ای بگیری ، چون اونا همه شکر و اساناه ، فقط طبیعی ، من توو سایت یه دکتر دیگه خوندم که با پنبه اب کرفس رو هم بمالی رو کبودیات خیلی تاثیر داره ، البته تغذیه یکهفته قبل از عملتم خیلی مهمه. باشه نگین جان حتما میگم ولی باز خودت باید وقت بزاری و بری مطب هاشون ، ما فقط اینجا همدیگرو راهنمایی میکنیم
ابیانه واقعا معیارهای زیبایی رو در نظر میگیره با تو جه به عکسای سایتش که دیدم حتی اگه فتوشاپ باشه بازم از زیبایی حالیشه قیمتش مناسبه و اینکه طراحی داره به حرفت گوش میده و 3 مدل بینی برات طرح میکنه نظرات رو که خوندم تو اون سایت خیلیا گفتن که 95 درصد حتی بیشتر شبیه طراحی کامپیوتری شدن و خیلی زیباتر هم شدن هم کاملا طبیعی ازش عکس دیدم هم نیمه فانتزی و اینا...برای همینا
اره منم اینجا ٢ نفر عمل کرده بودن و عکس گذاشته بودن که راضی بودن خیلی ، من با گوشیم میام و این سایتهایی که گفتی نمیتونم برم ، فردا با اینترنت شرکت میرم ، مرسی از راهنماییهات عزیزم ، تقریبا معیارهای انتخابت مثل منه
من امروز که زنک زدم مطب ابیانه توو همون سلام احوالپرسی اول واقعا عالی بود ، اخه انگار گوشی و خودش برداشت که بعد گفت گوشی با منشیم صحبت کنید و یه جوری جلبم کرد ، ایشالا بریم ببینیم چی میشه
*درود بر همه دوستان عزیز لطفا همدیگرو به خصوص افرادی که در تاپیک، قدیمی هستند رنجیده خاطر نکنید هر کسی نظر شخصیش رو در مورد دکترها میگه همون طور که همه میگن و منم میگم و قضاوت با خود افراد هستش خانم منیر با علامه قراره مجدد ترمیم دارن (تا اونجا که توی تاپیک گفتن) بنابراین عمل اول بینی تا حدی رضایت بخش بوده از نظر خودشون هر کسی دکتری که باهاش عمل کرده و رضایت نسبی نسبت به دکترش داره قطعا اون دکتر رو دکتر خوبی میدونه و دوست داره به سایرین معرفی کنه بنابراین لطفا و خواهشا کاری نکنید که تاپیک خلوت شه و اینجا سوالات بی جواب بمونه من به شخصه خیلی دوست دارم تا اونجایی که اطلاعات دارم به همه کمک کنم و همه تو این تاپیک راضی باشن ولی واقعا وقت نمیشه پست های تک خطی و تکراری مانع این کار میشه و انرژی زیادی میبره مطالعه همه ی پست ها لطفا قبل از اینکه به هر کسی حتی خود من اتهام بزنید قبلش توی خصوصی مطرح کنید شاید یه سو تفاهم ساده باشه با تشکر از همه شاد و موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
نیکی نیکان بینیت مبارک باشه به نظرم خیلی خوب و طبیعی شده
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
درسته واقعا ، من هم موافقم ، اینجا الان تعداد بچه هایی که جدید هستن و میخوان عمل کنن و دنبال دکترن از بچه های قدیمی و با تجربه خیلی بیشتره ، و هممونم احتیاج به راهنمایی داریم
2810