2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015611 بازدید | 66529 پست
سلام دوستای گلم.من دیروز اسپیلنتمو برداشتم خدا رو شکر بعد 1 هفته عذاب و استرس الان راحتم.بینیمم دوس دارم چون ایرادش رفع شده و یه بینی طبیعی و کوچیک دارم.هرچند تو مطب جلوی آینه دیدم تیغه بینیم پر ورمه انگشتمو که زدم به دماخم کاملا انگشتم رفت تو.اینم قصه من که خداروشکر به خوشب ختم شد و بعد 2 سال تونستم یه دکتر خوب پیدا کنم
ماهنی جووووووووووون مبارکه عزیییییییزم اتفاقا دیروز به یادت بودم اگه پست دو سه صفحه پیشمو بخونی میبینیش دوس جونم خیلی خوشحالم که مماختو دوس میداری منم دلم خواس ببینمش
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان. کسی با دکتر کوچک زاده عمل داشته؟؟ من یه نمونه دیدم خیلییییی شیک بود. نیمه فانتزی میخوام. هزینش تو چه رنجیه؟ پسرم یک سال و نیمشه و وابستهههه به من بینهایت. دست و پام بستست نمیتونم خیلی برم مطب گردی...مچکرممم
یا اباالفضل
عزیزم من مرداد ویزیت شدم واسه بهمن وقت گرفتم.منم بینی ام از نیمرخ غوز داشت. از روبرو مشکل زیادی نداشت. در کل از خود بینی ام 80 درصد راضی ام. ولی پشت لبم خیلی ورم داره. چون بسته عمل میکنه زیر کلوملا رو بخیه میزنه واسه همین ورمش دیر میره. کلانتر اون بینی هایی رو که ایراد ندارن میگه عمل نمیکنم ولی اگه شخص خیلی اصرار داشته باشه عمل میکنه. شما که بینی ات نرماله واسه چی میخوای عمل کنی؟
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی