2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقت دادنش بستگی داره.البته میتونی تو کنسلی ها هم اسمتو بدی. عزیزم منم همینطور .از سه جا شکستگی داشت.الان نیمرخم خوب شده ولی تمام رخ قیافه ام خیلی عوض شده که من دوسش ندارم. خود بینی طبیعیه ولی قیافه ام مصنوعی شده.البته میگن ورمه و میره.امیدوارم. که بره
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
عزیزم من زیاد مطب گردی نکردم.من دنبال دکتری بودم که طبیعی باشه و قیافه ام خیای تغییر نکنه.ولی سایت منافی رو که دیدم کاراش قشنگ بود. یکی دو تا از بچه هم با منافی عمل کردن از اونها بپرس.گویا میگن 8 تومان میگیره
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
بچه ها من دماغم از بین دوتاسوراخای بینیم برش خورده الان که تو آتل خیلی سربالاست خیلی زیاد آخه قبل عملم دماغم سربالا بود بچه ها دماغم اصلا میفته یا همین طور سربالا میمونه؟ چه قدر باید صبر کنم؟
@محیا منم بینیم سربالا بوده الانم سربالاتر شده . اما تجربه ثابت کرده دو سه ماه بعد از برداشتن آتل میاد پایین :D
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
@ابریشم اگه سبک کوچک زاده رو دوس داری باهاش اوکی کن . بیماراش راضی بودن . اون روزی که من رفتم مطبش اکثر کسایی که ویزیت شدن . باهاش وقت عمل گرفتن ( یعنی از قبل میدونستن سبک دکتر چه جوریه و دنبال مطب گردی نبودن )
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون