2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015536 بازدید | 66529 پست
دیگه دلو زدم به دریا. ولی فهمیدم که عمل بینی اصلا راحت نیست چه قبل از عمل که دنبال دکتری چه ساعت های بعد از عمل و روزهای انتظار کشیدن برای خوابیدن ورما. اگه من این قدرتو داشتم 1 ماه استراحت در بیمارستان مینوشتم واسه همه مریضا بابا این عمل چه فرقی با عمل قلب و دست و پا و اینا داره؟ تازه مهم تر و وحشتناک ترم هست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی بانو منیر و فاطیما بخاطر انرژی مثبت. اینم که دیروز اون دختر خانومی که شمارشو گرفته بودم گفت من دوستم اگر اشتباه نشنیده باشم 6 سال پیش با ابیانه عمل کرده و خیلی خوب شده بود برای همین من و یکی دو نفر دیگه از دوستان و آشنایان اومدیم اینجا که اونام عمل کردن راضی هستن. و اینکه توی تمام مراجعه های من هرکی از طرف دوست و آشنا و مدل های طبیعی و زنده ای که دیده بود اومده بود اینجا و دیروزم یه دختر خانومی میگفت تو مرکز خرید یه دختره انقد بینیش خوب بود که غرورمو گذاشتم کنار و بعد از چندبار این پا اون پا کردن رفتم شماره دکترشو گرفتم.
آرزو جان اگر میتونی بیا خصوصی توی وایبر باهم حرف میزنیم من یکشنبه وقت دارم مطب سامی ولی چون با پروازم ساعت 9 میرسم مطب،اگر میتونی تا ساعت 9 منتظرم بمون که بیام همدیگه رو ببینیم تو خصوصی برام شمارتو بفرس که با وایبر باهم درارتباط باشیم
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
من دیروز رفتم مطب کوچک زاده بعد مدلا همه خوب قیمتش عالی (۴ تومن ) .. هرکی میرفت تو میومد وقت عمل میگرفت جو همه راضی ... منم گفتم همینجا دیگه تمومش میکنم بره ... من رفتم گفت پره های بینیمو میبره این یه ذره دماغ من چیه که همه میگن باید ببریم .. ایا واقعا باید ببرن ؟ یکی از دوستام بینیش دو برابر من بود عمل بسته کرد خیلی خوبه الان :( دکتر گفتش چون بینیت ظریفه و از این کوچیک تر میشه طول و ارتفاعش . اونجوری پره هات بزرگ به نظر میرسه :( .. بعد لپ تاپشم داد بهم مدلارو از توش دیدم ... واقعا گزینه ی خوبیه هر کی میخواد مطب گردی کنه بره ببینه ... من امروز اگه شد میرم مطب وقردوست بعد دیگه از بین همینا تصمیمو میگیرم :D
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
ستاره جان میشه عکس بذاری. من با سامی هم وقت گرفتم ولی چون بینی دوستم که پیشش عمل کرده خیلی فانتزیه مرددم و ابیانه رو ترجیح میدم اگه می تونی یه کم از فرم کارای سامی بگو و قیمت الانش رو بگو لطفا
سلام بچه هااااا من خیلی وقته میام اینجا و نظراتو میخونم....من بینیم فقط پایینش گوشتی هست ...میخواستم برم شیروانی که میگن دیگه خوب نیست الان نظرم رو سامیه... از این مدل بینی خوشم میاد به نظرتون سبک سامی به این میخوره ؟ http://www.drabyaneh.com/gallery.php?module=gallery&cat=7 راستی من شیراز هستم نمیتونم برم مطب گردی ممنون میشم جواب بدین....
2810