2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گوگولی جان واسه منم روز عمل و فرداش عالی بود ولی از روز 3وم تا روز دهم واقعا حس کسی رو داشتم که با صورت زدنش تو دیوار... من نمیگم کسی عمل نکنه فقط حرفم این ِ " آگاهانه " من که بعد از عمل هرکی بهم گفته بود آسونه تا میدیدمش میگفتم هفته اولت آسون و راحت بود میگفت نه میگفتم پس بیخود کردی به من راستش و نگفتی :)) کلا من یه اخلاقی دارم وقتی میخوام یه کاری و انجام بدم دوست دارم بدونم دقیقا چی در انتظارمه و تو این عمل به لطف دوستانی که همه گفتن یه عمل راحت و سبک و اصن هیچی نمیفهمیدم فهمیدم که خیلی هم آدم نباید رو حرف کسی حساب کنه اینجور مواقع مخصوصا که آدم با آدم فرق داره تو این چیزا.....
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
مامان آرزو دکتر کلانتر به سلامت بینی خیلی بیشتر اهمیت میده و خیلی طبیعی عمل میکنه نیمه فانتزی کار نمیکنه قبل عمل هم من شنیدم یه روانشناس اونجا داره که ویزیت میکنه اگه مشکل روانی نداشته باشه قبول میکنه دماقشو عمل کنه ینی کسایی که وسواسی هستن و زیادی حساس هستن رو عمل نمیکنه من که از سبک کاراش زیاد خوشم نمیاد البته سلیقه ایه دیگه من نیمه فانتزی دوسدارم اگه طبیعی میپسندی برو پیش کلانتر
بچه ها من خیلی وقته دارم در مورد عمل بینی تحقیق میکنم که انجام بدم یا نه در این مورد خیلی دقت کنین ببینین آیا واقعا لازمه عمل کنین اگه بینیتون ایراد نداره بهش فکر نکنین در ضمن من یه چیز جدید دیدم برای کسانیکه بینیشون مشکل داره مثلا قوز داره یا انحراف داره با تزریق ایرادشو بر طرف میکنه و نیازی به عمل و صرف هزینه ی زیاد هم نیس
سلام خانمهای گل من کرج هستم و با دو تا بچه کوچیک واقعا فرصت گشتن تو مطبا رو ندارم میشه لطفا بگید کسی دکتر منصور توفیقی رو میشناسه ؟؟؟؟ من دماغم استخونیه و یکم غوز داره و نوکش بلنده یکم خیلی دوست دارم طبیعی عمل کنم و به سایزش دست نخوره خواهشا پزشک خوب تو کرج معرفی کنید... خیلیییی ممنوووون
دوستان شرمنده یه سوال دیگه هم دارم من فوق العاده آدم ترسویی هستم، فک کنم تا بیهوش کنن خودم از هوش برم ، لطفا صادقانه بگید عملش واقعا درد داره؟ وقتی بهوش اومدید و خودتون رو چه حالی بودید تا چند وقت مراقبت نیاز دارم؟ مرسیییی
سلام به همگی.من تازه عضو نینی سایت شدم بچه ها من یه دکتر خوب میخام با قیمت نسبتا پایین.کسی سراغ داره؟؟؟؟ من یه کار از دکتر محمد صادقی دیدم خوشم اومد،کسی میدونه چقدر میگیره؟؟
بچه ها من دیشب یهو از خواب پاشدم دیدم روصورتم خوابیدم نوک دماغم روی دستمه سریع از جام پریدم رفتم جلوآینه دیدم نوک بینیم یه کمی توزفته یعنی پوستش مث وقتی که آدم ناخونشو فشارمیده تورفتگی داره که بعداز چند ثانیه خوب شد اصلا بینیم نه درد گرفت نه خون اومد نه حتی کج شد ولی باز نگرانم حالا چی میشه من تازه 28 روزه عمل کردم تا حالا انقدمواظب بودم هیچی با بینیم برخورد نکرد ولی دیشب اینجوری شد کسی تجربه ای داره
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
دکتر توکلی . من بهش عکس نشون دادم و از بینیمم قالب گرفته بودم قبل و بعدشو در اوردم با قالب بهش گفتم اینطور میخوام که فعلا به، چیزی که میخواسم خیلی نزدیکه ولی خیلی مشتاقم ببینم بعد ورم چی میشه .
بچه ها من دیشب یهو از خواب پاشدم دیدم روصورتم خوابیدم نوک دماغم روی دستمه سریع از جام پریدم رفتم جلوآینه دیدم نوک بینیم یه کمی توزفته یعنی پوستش مث وقتی که آدم ناخونشو فشارمیده تورفتگی داره که بعداز چند ثانیه خوب شد اصلا بینیم نه درد گرفت نه خون اومد نه حتی کج شد ولی باز نگرانم حالا چی میشه من تازه 28 روزه عمل کردم تا حالا انقدمواظب بودم هیچی با بینیم برخورد نکرد ولی دیشب اینجوری شد کسی تجربه ای داره بچه ها کمک
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
2810