2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015449 بازدید | 66527 پست
من تنفس برام مهمه تیغه کج نشه، سوراخ تابه تا نشه. خوکی نباشه. قوس زیاد نباشه،سرش خیلی بالا نره، تیز نشه ولی قلقلی هم نشه ارتفاع خیلی زیاد نباشه ولی دیگه به صورتم نچسبه الان اینا یادم میاد 😳😃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من یادم نیسا یقه کسی رو گرفته باشم که تورو خدا بیا برو حتما الا و بلا با سهرابی عمل کن گفتم چندتا نمونه مردونه ازش دیدم که خیلی شیک و قشنگ در آورده بود :) قیمتش هم مناسب حالشونم خوب بود هیچکدومم کج و ناراضی و ناراحت نبودن :) خب شما هم پیشنهادت و بده چه اخلاق زشتیه که حالا چوت یه دکتر 4 میلیون دست مزد میگیره همه چلوش جبهه میگیرن؟ باشه بابا شماها پولدار :)) اگه میخواستم از تیر که اینجا عضو شدم وسط این جمع ِ بمونم تا حالا عمل نکرده بودم که هیچ کلی هم معطل و اسکل ِ نظرات عجیب غریب ِ آدمای وسواسی شده بودم خیلی خوشحالم که با استقلال فکری دکترم و خیلی منطقی انتخاب کردم و تحت تاثیر توهمات و جو یه همچین جمعایی قرار نگرفتم :) الانم که شکر خدا عمل کردم و راضی ام تا وقتی ام دوستانی مثل ابریشم جون پیگیر باشن من هستم و نتیجه عمل و مراحل و نقاحتم و براش میگه بعد دیگه مارو به خیر شما رو به سلامت با این دکترای با کلاسی که معرفی میکنین :) یارو 11 تومن میگیره باز تو مریضای خودش دست کم دو تا ترمیمی داره حالا چون پولدارن و صداشون در نمیاد زرت و زرت عمل میکنن دلیل نمیشه که فک کنین اونا ناراضی ندارن ;) آره جونم... یزدانفر آشنا خانوادگیمون بود من اراده میکردم با 6 ، 7 تومن سر و تهش هم میومد باهاش عمل میکردم ولی نه خوشم میاد رو بندازم نه سبک کارش و دوست داشتم حالا هرکی برسه دکتر مارو ببینه میگه آخی این ازوناس که ماکسیمم 5 تومن بیشتر نداشته ها :)) چقدر جو و الکی متشنج میکنین ... آدم پشیمون میشه اصن میاد یه همچین جاهایی...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
نوشتم به نظرم به برادر بگو یه سر بره مطبش کجا حرف من این معنی رو داشت که : ( برو پیش فلان دکتر من یه نمونه دیدم عالیه ) یه سر برو مطبش - یه سر برو مطبش !!! --- یه سر برو مطبش... یعنی یه سر برو ببین صحبت کن مشاوره بگیر :) معنیش این است و جز این نیست :) اصلا هُلِش ندادم بره تو اتاق عملا
abbey road عزیز مرسی از دلگرمیت.... کلا از دیروز آینه رو گذاشتم کنار!!!!!!!! گفتم دیگه خدافظ گذاشتمش به حال خودش تا دوباره جمع و جور بشه Labkhand جان عزیــــــــــــــــــــزم امیدوارم زودی سرماخوردگیت خوب بشه عزیز دلم بینیت دوباره میشه همون خوشگل کوچولو که بود ^_^ آخ آخ این بینی متحرک و خوب گفتیا :| من که یه هفته اس هر شب 50 نفر تو وایبر میگن یه عکس بده امروز ببینیمت :| اِوا :| آدم و معذب میکنن
سپیده جون چرا منو دعوا میکنی؟ من اصلا دکتر شما رو نمیشناسم. کلا تا به حال فقط در مورد بینی خودم نوشتم. اونم شرح مشاوره من بود. نباید نیگفتم چقدر میگیره؟ من گفتم پولدارم به علاوه اینکه من فقط یه نَفَرو گفتم دیدم که ترمیمی خودش بوده سامی. علاوه تَر اینکه ممکنه یکی دوست داشته باشه ماشینو بفروشه بینیشو عمل کنه پیش اونی که دوست داره (از این نمونه خودم دیدم). چه ربطی به کلاس و پولداری داره؟
نیکان جان من اصلا منظورم به شما نبود من کاملا به این نظر معتقدم که شما اگر دکتر 30 میلیون تومنی به دلت نشسته پیش هر دکتر دیگه بری تا ابد دلت پیش همون 30 میلیونی میمونه اصن صفحات قبل حرفام هست گفتم هرکی به سلیقه و میل دل خودش دکترش و انتخاب میکنه هرچقدر منطقی هرچقدر با حساب کتاب با ته دل آدم با یه دکتر راضی تره شما هم اگر دکتر سامی به دلت نشسته چقدر عالیه که پیشش عمل کنی من اصلا اصلا اصلا اصلا و ابدا به مهارت و توانایی و خوبی ایشون جسارت نکردم فقط گفتم خیلی بده که کار خراب یه دکتر با دستمزد بالا هیچوقت دیده نمیشه ولی کافیه یه دکتر 4 میلیون بگیره یک در 50 بینی خراب کنه دیگه همه می فهمن و فقطم میگن چون بی تجربه بوده و داغون 4 تومنم گرفته گند زده رفته!!! من کاملا مخاطبم بانو سارا بود اصلا هم من دعوا ندارم با کسی دوست خوبم لحنمم اگر تهاجمی بود کاملا به سبک خود ایشون بود وگرنه به قول بانو منیر ما که عمل کردیم میتونیم بریم دنبال کارمون برامونم مهم نباشه دیگه اینجا کی چی میگه... حالا انگار طرف بره پیش سهرابی یا بره پیش سامی پولش میره تو جیب من
مرسی بانو منیر جون من خیلی ساله دوست دارم عمل کنم. ولی اینقدر بینی داغون میبینم که میترسم از همینی که هست هم بدتر بشه. حتما اگر دکتری اینجا معرفی بشه من میرم مشاوره و تا اعتماد نکنم عمل نمی کنم. ممنون از همه دوستانی که اطلاعاتشونو به اشتراک میزارن
ابریشم جون و هرکس دیگه ای که پیگیر نتیجه عمل نیمه فانتزی ِ دکتر محبوبی راد هستین :* این آدرس Email من ... 3pideh.razavi@gmail.com اگر سوالی داشتین برام ایمیل بزنین من هر روز، و حتی روزی چند بار با ایمیلم کار میکنم خیلی سریع دریافت میکنم ایمیلاتون رو.......... خدافظ واسه دلگرمیایی که دادین ممنون من و تو دعاهاتون یادتون نره ها
دوست جونا خواهر منم دوشنبه ی آینده با دکتر دانشور عمل میکنه دعا کنید که عمل خوبی باشه و راضی بشه. منم منتظرم ببینم بینی اون چجوری میشه بعد عمل کنم. دعا کنید دوست جوناااااا
2810