2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015712 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان . من مدتیه توی سایت میام درباره دکترا می خونم . بین سه دکتر: سامی و سجادیان ( بچه های سایت تعریف کردن) و کامروا( دوستم عمل کرده و خوب شده) موندم. بیشتر هم نظرم روی کامرواست اگه درباره شون چیزی میدونین یا دیدین ممنون میشم کمکم کنین.
ببخشید ادرس تاپیک جراحی بینی اصفهانی ها رو کسی میدونه لطفا اگه میدونین بذارین
با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
آفتاب جان خواهر زاده من با کامروا عمل کرد، خودش خیلی راضی نبود ولی به نظر من خیلی طبیعی وشیک شد، تا یکسال اول هیچکس متوجه نمیشد عمل کرده ولی بعد از یکسال خیلی شیکتر شد بینیش و ازش میپرسیدن کجا عمل کردی. فقط یه مشکلی که داشت اون قبل عمل مشکل انحراف داخلی داشت و تو خواب نفسش صدا میداد که دلیل عمل کردنش همون بود ولی بعد از عمل هرچند بینیش قشنگ شد ولی مشکل انحرافش حل نشد و هنوز تو خواب تنفسش صدا میده
سلام به همه، من این تاپیک رو چند وقته دارم دنبال میکنم، ولی یکم گیج شدم و نمیتونم تصمیم قطعی بگیرم، میخوام نظر شما دوستای گل رو هم بدونم اگه راهنماییم کنین ممنون میشم. من بینیم از نیم رخ مشکلی نداره و اندازه اش هم بزرگ نیست، ولی از روبه رو یه مقدار غضروفش افتادگی داره و انحراف کمی داره، دوست دارم بینیم متقارن و سربالا و کمی قوس دار بشه، یه جورایی نیمه فانتزی ولی خیلی عروسکی و غیر طبیعی هم نباشه ... نوکش هم طوری که توی تاپیک خوندم، بعضی دکترا گرد در میارن، بعضی تیز، من نمیخوام خیلی زیادی تیز بشه ، ولی گرد هم دوست ندارم؛ میخوام حالت مثلثی و مشخص داشته باشه. بینی من کم کاره و دکتری رو میخوام که کارش خوب باشه و شیک و خیلی هم طبیعی نباشه (چون بینی من الآنشم طبیعیه) هزینه اش هم بیشتر از 4-5 میلیون نباشه.. میشه کسایی که توی این مورد بیشتر تحقیق کردن چند تا دکتر رو معرفی کنن که از بین اونا برم و کارای مطبشونو ببینم و ویزیت بشم؟ عکس بینیمو میذارم : http://upload7.ir/imgs/2014-11/65664299307459348866.jpg http://upload7.ir/imgs/2014-11/65664299307459348866.jpg
ایدا جان همین که تصمیم گرفتی و انتخاب کردی و رفتی عمل کردی یعنی دختر شجاعی هستی پس این 4 روز هم می تونی تحمل کنی...ی سوال: برای همه تامپون 4 روزه ست یا کمتر و بیشتر هم می شه؟؟ دکتر یزدانفر می دونم تامپون نمی زاره. سجادیان هم تو سایتش نوشته بود اگه تامپون نمی خواین بگین! حالا چه فرقی داره گذاشتن یا نگذاشتن تامپون؟ کی می دونه؟؟//
بی نظیر جان من پنج شنبه عمل کردم بعضیا رو دکتر گفت شنبه بیان برای کشیدن تامپون ولی ما سه نفر دیگه رو چون انحراف داشتیم گفت دوشنبه بیاین نمیدونم چرا بعضیا میدارم بعضیا نه
دکتر کلانتر 6 آذر
باران عمل نکنی بهتره چون بینیت خوبه به نظرم اگه هم خواستی عمل کنی کارت تو انتخابه دکتر سخته چون بینیت نقصش کمه و ظریف کاری داره بینی ای که مشکلاتش زیاده هرچقدم بد عمل شه بازم تغییرات مثبتی تو چهره نشون میده اما بینی تو حتما باید ظریف کاریه دکتر، قوی باشه
باران من بینی تو را داشتم عمل نمی کردم ولی اگر خیلی اصرار داری دکتر سامی کارش برای این بینی های کمکار خیلی خوبه و دکتر نادریان هم بینی های کمکار خوبی من ازش دیدم البته ناگفته نمونه نادریان اینجا دو سه تا ناراضی هم داره
بی نظیر اینکه چند روز تامپون داشته باشی بستگی به مشکلات بینی ات داره من ترمیمی بودم و بینی ام ساختارش خیلی خراب بود دکتر قبلی یه کاری کرده بود که غضروفهای بینی ام از داخل بیرون زده بود و راه نفسم را گرفته بود تو ترمیم این غضروفها برگردونده شدند سرجاشون و برای همین لازم بود 4 روز تامپون داشته باشم تا سرجاشون محکم بشن