2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من میخوام عمل کنم ولى بر خلاف خیلى هاااا نمیدونم چرا دوس دارم بینیم عروسکى شه ولى اصلا نمیدونم خوب میشم یاااااا نه....صورتم گرده بینیمم غضروفیه پایینش پهنه یکم دوس ندارم میشه بگین کدوم دکتر خوبه؟؟؟؟؟؟
zizi
بچه ها من عکسای دکتر سجادیان رو دیدم...ولی تو هیچ کدوم از عکساش بینی ها کوچیک و باریک نبود...فقط بینی رو کوتاه میکنه ولی جمع نمیکنه اصلا....نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
zizi جان، اینجا هر کی عکس میذاره سریع بر میداره. اون وقت شما دنبال تاپیکی که قبل و بعد از عمل عکس بذارن با اسم دکتر و هزینه!!! من که شش ماهه اینجام همچین چیزی ندیدم
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
من از محبی کار خراب خیلی دیدم و اصلا به من اطمینان نداد که بینی ام خوب بشه بینی پهن کم نداره ایشون چون گزینه ام بوده راجع بهش زیاد تحقیق کردم
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
مایده جان جدی محبی کار بد زیاد داشته؟؟؟ مایده یه سوال بپرسم؟؟ سجادیان بینی رو کج نمیکنه؟؟ اخه من بینیم غضروفیه و پایینش یکم پهنه، از کوچیکی هم شکسته،،انحراف هم دارم به نظرت سجادیان میتونه یه بینی خوب برام درست کنه؟؟؟
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
ستاره جان اتفاقا سجادیان تیغه را خیلی خوب جمع می کنه نه اینکه خیلی باریک کنه خیلی باریک سبکش نیست ولی واقعا جمع و جور می کنه و سبکش اینه که بینی تیغه اش کاملا مشخص باشه به قول مائده باید قبل از عمل را هم ببینی
2810