2777
2789
عنوان

شوهرم بعد سه روز رانندگی اومد خونه بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 144 پست
مطمعنم که در حد رشته دبیرستانی اگه بوده که هم نیست و هیچ اطلاعاتی نسبت به کادر درمان نداری وقتی با خ ...

تاپیکارو زدم گ وه خورامو شناسایی کنم که کردم دوما من شما رو در حد خدمات هم نمیدونم چرا نمیفهمی ن فهم

تحصیل کرده ی بی سواد،بی ادب، بی شعور و بی نزاکت

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واقعا موندم چی جوابتو بدم ولی خوبه اوقات استراحت منو همکارانم شاد کردی کلی خندیدیم بهت لذت بردیم با بددهنی کردنت خدا شفات نده بمونی برا خوب کردن حال ما 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیکارو زدم گ وه خورامو شناسایی کنم که کردم دوما من شما رو در حد خدمات هم نمیدونم چرا نمیفهمی ن فهم

باشه قبول تو شوهرت بددهن و روانی نیست خودتم خیلی با سواد و بیزنسوومن هستی اصلا بیکار نیستی جهت اوقات فراغت قهر میکنی و شوهره به قول خودت نجس و روحانیت همیشه سر کوفتت میزنه 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

استارتر عزیز الکی به دلت شک راه نده تا مطمئن نشدی این کار بر زیزون که ویز ویز میکنه انقدر بهش خیانت شده که دلش میخاد زندگی همه رو خراب کنه اهمیت نده تا به خاستش نرسه

استارتر عزیز الکی به دلت شک راه نده تا مطمئن نشدی این کار بر زیزون که ویز ویز میکنه انقدر بهش خیانت ...

الان مثه بیچاره هایه مونده شده از استارتر کمک گرفتی واقعا حرفی که زدی برازنده خودته لبیک خوبی هستی قشنگ م ا تحت اسی رو بلیس میخای برا همکارانم ب لی س

باشه قبول تو شوهرت بددهن و روانی نیست خودتم خیلی با سواد و بیزنسوومن هستی اصلا بیکار نیستی جهت اوقات ...

اتفاقا تو خونم لم دادم شوهرم هم اگه با دقت بخونی که خوندی منتتتتتم رو میکشه 

تویی که شوهرت خابیده خونه با دوست دختراش عشق و حال میکنه تورم مجبور کرده دستشویی بیمارستان بشوری خرج خودشو دوست دختراشو بدی 

استارتر عزیز الکی به دلت شک راه نده تا مطمئن نشدی این کار بر زیزون که ویز ویز میکنه انقدر بهش خیانت ...

ما یه گروه هستیم تویه نی نی سایت تاپیک خاص خودمون هم جداست که یکی از همکارامون زده که از طریق این سایت با هم ارتباط بگیریم زیر نظر داریمت که باز بیای تاپیک بدبخت بیچارگیهایه زندگیه خودتو شوهر بد دهن و بیمارت رو ببینیم بدبخت اون بچه آت با همچین پدر مادر

اتفاقا تو خونم لم دادم شوهرم هم اگه با دقت بخونی که خوندی منتتتتتم رو میکشه تویی که شوهرت خابیده خون ...

شوهرررررر؟؟؟مگه بیکارم شوهر کنم چی میگی خدا شفات نده بیکار من مرد جماعت رو حساب نمیکنم مگه من توام شوهر کنم 😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اتفاقا تو خونم لم دادم شوهرم هم اگه با دقت بخونی که خوندی منتتتتتم رو میکشه تویی که شوهرت خابیده خون ...

😅😅😅😅😅لم دادی خوش بحالت از تحت پادشاهی نیفتی اسفند دود کن زندگیت چش نخوره نصیب نشه زندگیه تو برا هیچ کی خدا میاره سر هیچکی زندگیه تو رو

2810