2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی اول میشه لطفا برای من دعوت نامه بفرستین تا گمتون نکنم منم 70 روزه که بینی م رو عمل کردم دکترم هم صوفی زاده بود بینی م هم گوشتی بود ولی خیلی راضی نیستم کوچیک تر شده اما نه خیلی و یه طرف بینی م افتاده تر از اون یکی هست به نظرتون به خاطر ورمش هست یا همین طور میمونه؟؟؟؟ شما بخش اعظم ورمتون تا کی خوب شد من بعد 70 روز هنوز کبودی هام مونده
بهتراست منفورباشی به خاطر چیزی که هستی تا محبوب باشی به خاطرچیزی که نیستی..
بچه من اومدم با ی سری تحقیق در مورده تعرفه ها!!!از بچه هایی هم که میان اینجا و این پست منو میبینن درخواست میکنم همکاری کنن تا این پست من در این مورده ازش ی اطلاعات جامعی دربیاد!!! خوب بریم سراغ تحقیق از مورخ 15 ابان تعرفه برایه کارهای پزشکی اجرایی شده..که غیر از اون رقم خلاف به حساب میاد. این لینک مصوبه مجلس 1690.behdasht.gov.ir/uploads/1690_196317.pdf البته من چیزی ازش دستگیرم نشد.ولی اینا ی کتاب دادن بیرون که تعرفه همه چیز توشه. شماره تلفن 1690 مرکز ملی پاسخگویی و نظارت بر اجرای تعرفه خدمات سلامت هست. من تماس گرفتم در مورده تعرفه جراحی بینی گفت به سایت مراجعه کنم و با دانلود لیست تعرفه ها رو ببینم. اینم سایت. http://www.1690.ir خب تو اون فایلی که برای جراحی دانلود کردم خبری از تعرفه رینوپلاستی نبود!!!! پس مجبور شدم دوباره تماس بگیرم.این سری من رو به کارشناس متصل کردن.در زیر مکالمه ای که بین ما رد و بدل شد رو مینویسم. مینو: هزینه جراحی پلاستیک بینی بدون انحراف چقدر است. کارشناس:اگر برایه باره اول باشد در بیمارستان خصوصی ماکسیمم هزینه جراح و تیم جراحی 2400 هزارتومان است. اگر انحراف داشته باشه این هزینه تا 3100 میره. مینو: بعد هزینه بیمارستان یا کلینیک چه مقدار هست. کارشناس:بسته به جا مثلا کلینیک یا بیمارستان و میزان زمانی که میبرد جراحی از 20 درصد هزینه فوق تا 50 درصد میتواند باشد.(یعنی مثلا 20 درصد 2400 که میشه 480 هزار تومان تا 1200) مینو: تجربه و میزان سال و تبهر پزشک توی دستمزدش تاثیر ندار. کارشناس : خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر!!!!!! مینو:الان دکتر ها میگن که پول رو مستقیم به حساب خودمون بریزید نه کلینیک یا بیمارستان. کارشناس: این عین خلاف است و زیرمیزی حساب میشود.و جراح متخلف است . مینو:حالا اگر ما این کار را کردیم ایا قابل پیگیری هست.و بیمار میتواند به پولش برسد یا فقط جراح جریمه میشود.به چه منوال است کارشناس:اگر این اتفاق بیوفتد قابل پیگیری است و بیمار میتواند پول خود را پس بگیرد.وزارت خانه خیلی روی این امر حساس شده است. خوب مکالمه من همین جا پایان پیدا کرد.بعد من زنگ زدم به منشی دکتر یحیوی.و ازش پرسیدم که هزینه جراحی چقدر میباشد. منشی هم بدون هیچ رودربایسی یا حتی پنهان کاری و اینکه گویا از همه جا بی خبره 6.5 تا 7 و اندی بسته به کاره بینی قیمت داد.من اسم تعرفه جدید اووردم ولی ایشون گفت این هزینه با کلینک هست و گوشی رو گذاشتن. من واقعا گیج شدم!!!!! خب از همه دوستان میخوام که با دکتر هایی که میخوان عمل کنن یا قدیم عمل کردن تماس بگیرن و سوال منو بپرسن.تا ببینیم این تعرفه جدید رو کیا اجرا میکنن و کیا اجرا نمیکنن.دست خیلی ها باز میشه تو عمل. من این پست رو تو نوعروس هم گذاشتم. خب این پست من با اطلاعاتی که بچه با تماس با دکترشون میدن ویرایش میشه. بانو منیر: سلام مینو جان من با منشی مقدم فرد که صحبت می کردم گفت 3.5 تا 5.5 هزینه عمله بیشتر از اینم نباید بگیرن
خانوم رایا : در مورد دکتر علی اصغر پیوندی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
مینو جون مرسى از تحقیقاتت این رو میدونم خیلى از دکترا کارشون رو معلق نگه داشتن و فعلا عمل نمى کنن ، سارا جون شاید من به ظاهر بیمار که میرم پیش یه دکترى واسه عمل مامور قانون باشم اونوقت دکتر بخواد تو مطب ازم پول بگیره به قول شما و زیر میزى مچش رو بگیرم و پروانه پزشکیش واسه یه عمر باطله، نه فکر نمى کنم دکترا انقدر حماقت کنن چون همیشه بعد از اجرا یه قانونى به صورت نامحسوس دولت در حال نظارت ، حالا شاید بعد از شیش هفت ماه کمى کمتر نظارت کنن و شل بگیرن ولى الان خیلى واسه دکترا خطریه تو مطب پول اضافه گرفتن فقط خدا کنه زودتر این وضعیت درست شه ما عملمون رو بکنیم
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
سلام.واقعا به نظر من بعضی از این جراح ها قیمت شونو الکی بالا برده بودن و مردم ما هم که عقلشون به چشمشونه ،فک میکنن هر چی گرونتر باشه دکترش بهتره، اینطوری خیلی از بچه ها پدر مادر همسرشونو مجبور میکردن که فرش زیر پاشونو بفروشه ، خرج عملشونو بدن
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
در مورد قیمت هم فک کنم با توجه به نوع عمل قیمت از چهار تومن تا شش تومن میشه ،یه رنج معقول داره، اینطوری دیگه گول قیمتو نمیخوریم .البته همه ما تو ایرانیم و من مطمین هستم بعد یه مدت همه چیز فراموش میشه و گرونفروشا برمیگردن خونه اول
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
راستی ی چیزه دیگه.بچه هایی که ازمهر به این ور عمل کردن و دکترشون هزینه بالا گرفته از 4 تومن مثلا بالاترو دوست داشتن ی شکایتی چیزی بکنن از جناب دکتر عزیزشون میتونن زنگ بزنن به 1690 که راهنماییشون کنه. اگه به حساب مستقیم دکتر نیز ریختن پولو خانومه گفت پرینت رو از بانک بگیرید و قابل پیگیریه!!!! تازه واسه شکایت هم ادرس داد بهم تلفنی... طرف خیابان حافظ بود. خخخخ.میدونم منشی دکترها اینجارو میخونین برید واسه صاحب کارتون تعریف کنید که بترسه .یو هاهاها
2810