2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015451 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بانو جان مرسی که عکسهات را برام فرستادی نیمرخت خیلی تغییر مثبت داشته تمامرخت خیلی ورم داره مطمئنا بهتر میشه فاصله لب و بینی ات هم به خاطر ورم بیشتر شده از این بهتر میشه من پیش دکتر برزنجی ژل زدم کارش عالی و طبیعیه من لبهای خودم بزرگ بود و بیشتر برای فرم گرفتن و کم کردن فاصله لب و بینی ام ژل زدم بیشتر خط لب بالام را زد و باعث شد این فاصله کمتر شده
بانو جان من الان یه کم اوضاع روحیم خوب نیست باورت نمیشه اینجا هم بیشتر به خاطر این میام که یه کم حواسم پرت شه بهتر شم حتما عکس می گیرم می زارم ولی مطمئن باش از کارش برو سایتش را هم ببین کارش خیلی طبیعیه
ساویتا: بینی یک عضو آویزون تو بدنه تازه بدتر اینکه بسیار به حرکاته فک و دندون حساسه بیشتر ساختمونه بینی غضروفی و نرمه پس شکل گیریش خیلی ظریفه مثله استخون نیست که مقاوم باشه از همه اینا گذشته...کار از محکم کاری عیب نمیکنه... تازه یک چیز که خیلی مهمه رو یادم رفت بالشته یو شکل بعده عمل موقع انتقال از بیمارستان به خونه...و 2 هفته اول موقع خواب بسیار مفیده گردن توش فیکس میشه و موقع خواب بدونه نگرانی از یه ور شدن میخوابید :)
اره خب قبول دارم مراقبت لازمه ولی خب نمیشه که ادم دو هفته دراز بکشه و هیچ کاری نکنه بالاخره بعضی مواقع ادم مجبوره خم شه مثلا من هر بار موقع پوتین پوشیدن کلی سرم خم میشه حواسمم نیست ! بالش یو شکلم که نگوووو رفتم خریدم اون روز که گفتی ولی اصلا نمیتونم بخوابم باهاش متاسفانه :( ولی جوییدن غذای میکس شده اونم یکی دوهفته دیگه نمیشه خدایی! من دقت کردم اخه اگه غذا نرم باشه فشار چتدانی در حدیکه بخواد رو فرم بینی تاثیر داشته باشه نمیاد به بینی مگر اینکه ادم بخواد گردو و فندق بشکونه با دندوناش خلاصه امیدوارم با این سر خجسته ای که من دارم بینیم کج و ماوج نشه چون اصلا نمیتونم یه جا اروم بگیرم
ساویتا: عزیزم دو هفته سختی کشیدن میارزه به نظرم ;) حالا نه اینکه کلا این دو هفته اول اصلا از جات جم نخوری اتفاقا خوبه یکم راه بری و بشینی و ... اما به بینیت فشار نیار....مخصوصا که هر کاری میکنی بکن فقط سره تو حدالمقدور به پایین خم نکن چیز سنگین هم بلند نکن بالشته یو رو فقط موقع خواب و بعد عمل تو ماشین اونم چون دست انداز و سرعت گیر زیاده استفاده کن اینا فقط تجربه هامه و دیگر هیچ ;-)
سلام خانومها و آقایون من با قاطعیت با توجه به عمل چندتا از دوستان میخواستم پیش دکتر پیوندی عمل کنم اما اینجا یه کاربر که واقعا بینیش خراب شده بود ،حسابی من رو دچار تردید کرده.از طرفی تعریف سجادییان را خیلی شنیدم بنیم هم گوشتیه میشه منو راهنمایی کنید.
یه سوال کسی اینجا از دکتر پیوندی کاری دیده آیا????????????????? فرداد می خوام برم مطب سجادیان هزینه اش الان چقدره؟ دکتر پیوندی هزینه هاش به خاطر تعرفه ها نصف کرده. راهنماییم کنید لطفا فردا چه چیزهایی رو به سجادیان باید بگم؟
بچه ها باتون قهرم...هیچ کس به سوال من حتی یه جوابم نداد ترخدا بهم بگید تا حالا کیا پیش دکتر علیرضا محبی عمل کردن؟؟اخه من میخوام پیشش عمل کنم و کاراشو فقط تو سایت دیدم که قشنگ بوده ولی میخوام بدونم کسی از شماها بوده که پیشش عمل کرده باشه؟؟اگه کسی پیشش عمل کرده ، میشه عکس از بینیش بذاره ببینم که کار دکتر محبی رو ببینم؟ اخه من بینیم قبلا شکسته و دلم میخواد دکترم بینیمو صاف کنه و قلمی و خوشگل و ولی رو به بالا نباشه
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
2810