2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست
soosi دکترایی که اینجا زیاد اسمشون گفته میشه و بچهها باهاشون عمل می کنن و عکس میزارن دکترتی قابل اعتمادین و خراب کار نیستن که بینی رو بترکونن ، ولی دیگه میمونه بحث سلیقه که مثلا بین دوتا دکتر مثل سجادیان و یحیوی بمونی و اخر اونی که بینیاش رو بیشتر دوست داری انتخاب کنی ، در کل دکترایی که اینجا هی اسمشون میاد دکترای متوسط رو به خوبن به نظرم
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توسلی رو گفتم چون یادم بود احمدی من دو یا سه بار رفتم مطبش یه بار 4 سال پیش بود یه بار 2 سال پیش و بار آخرم 9 ماه پیش و هر دفعه هم ازش یه مدل کار دیدم در مورد سبکش واقعا نظر ندارم اما به نظرم حس زیبایی شناسی خوبی داره فقط یادمه تو بینیاش یه ایرادی داشت الان هر چی فکر میکنم یادم نمیاد ایرادش چی بود اما خیلی چیز عجیب غریبی نبود قیت الان توسلی و احمدی رو داری؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مانا بینیت خوب شده اما به نظر میاد نوک بینیت گوشتی یا غضروفی بوده درسته؟ چون تورم توی اون ناحیه یه مقدار زیاد به نظر میاد نیم رخ و 3 رخت خوبن فقط یه سوال عملت باز بوده؟!!!
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
بچه ها من یه دفترچه برای عمل دارم ولی چون سربه هوام و تهران نیستم و شل کن سفت کن راه انداختم واسه عمل اسماشونو مینویسم هرچی میخونم راجع بهشون کامل نیس ولی واسه خودم به درد میخوره میذارم اینجا: محبی:یهویی راست،خط کشی سجادیان:پرورم-معمولی یحیوی:خیلی ناراضی دار-عکسای سایت گول زننده-غیرقرینگی یزدانفر:خوش اخلاق-موردهایی کیلیپسی-کوچیک نمیکنه زیاد-تنفس عالی-1هفته اسپیلینت،1هفته چسب-سربینی خیمه ای وشاید بزرگ کامیابی:نی نی مانند-بگیرنگیرداره-نوک بینی بیرون زده برزنجی:سربینی جلوزده وتابلو جهاندیده:سرتیز و جلو وتیغه لاغر خاتمی:زیادی عروسکی و کج شیروانی:رد بخیه افتضاح-غیرتمیز -کج-پولکی فرهنگ:مسخره-یهویی راست بینی میادپایین نادریان :مشکوک-خراب احمد دانشی-گررررررررون محبوبی راد:خوکی-افتضاحححححححححح-خرابکار صحرایی:علامت منفی فدایی:علامت منفی صفایی:داغووووون قناعت پیشه:چاق-زیادی طبیعی خاص احمدی:تابه تا و فقط نیمرخ دارن توسلی اشرفی:خرابکار-طرف کورشده کامروا:خرابکار ادیب:غضروف مصنوعی میذاره حسناتی:علامت منفی غلامرضا احمدی:بینی تمییز ولی سربالا بچه ها شاید کمکتون کرد نمیدونم چقد درسته اینا تحقیقات گذشته هامه
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
احمدی نزدیکه ٥ تومن میگیره توسلی ٧-٨ تومن اقا مانیی ممنون از پاسختون
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
مرسی از شما آمیتیس من بینیت رو ندیدم ولی از لحاظ کلاس کاری بین احمدی و توسلی ، احمدی رو انتخاب میکنم
آمیتیس الان ک دفترچمو دیدم فهمیدم توسلی ک هی خوشم میاد همون توسلی اشرفی بوده ک خیلی داغووون بود تو دفترچم،ببین مورد شنیده بودم کور شده!!!بعدشم خرابکارم نوشته بودم ینی فقط کوری ک نیس جز بینایی دماغتم از دست میدی دخدددددر..
soosii خخخخ بعضیاش رو نمیفهمم نوک بینی بیرون زده چیه؟!!! مگه نوک بینی تو زده هم داریم؟! منظورت راجع به ارتفاع بینیه؟ برزنجی بینیاش اتفاقا تابلو نیست حتی بعضیاشونم فوق طبیعی میشن!
soosi: اسم منم بنویس یه + بزار :) کار بسیار خوبیه ولی اگر همینطوری ادامه بدی اینکار مانع تصمیم گیریت میشه اینکه روی عمل بینی دقیق و حساس باشی خیلی خوبه ولی زیادیش میشه وسواس و کلافت میکنه چون خودم این روندو طی کردم دارم میگم یه مورد دیگه اینکه نمیدونم این آمارارو از کجا نوشتی ولی خیلیاش درست نیست برای اینکه مطمئن شی حداقل چندتا مطب رو و به آمارای توی اینترنت مطمئن نباش تاپیک های که توی اینترنت هستش اکثرا از دل تاپیک ما درومده مثل پرشین هیت ( که اسم خودمم اونجا هست ولی چند سالی میشه دیگه نمیرم) مثل نو عروس و ... و اینقدر اتفاقات عجیب و غریب توی این تاپیک ها میفته که بعضیاش به نظر احمقانه و یا دور از باور میاد در کل اینجور تاپیکا فقط و فقط برای آشنایی هستش و تا مطب نری فایده نداره
soosi همون مورد ترمیمی رو میگی که سارا گفت؟! میدونی چرا رو توسلی فکر می کنم اخه با چشام بیرون ازش کار شبیه اون عکسا که گذاشتم دیدم خیلی خوشگل بودن! sima جونم میگه خواهرش و دوستاشون عمل کردن راضین ! نمیدونم والا ولی خوب اینجوری باید با احتیاط تصمیم بگیرم، مرسی که گفتی
میگم ک اینارو به زبان خودم نوشتم:یعنی فک کن تیغه بالاهاش داره مسیر عادی میره از نیمرخ یههههههو میبینی اومده 3 متر جلو!!!بینی باید با یه عرض آروم از پایین ابرو بیاد پایین بعد هی فاصله بگیره بشه نوک بینی
manip30: + برو حالشوووووووو ببر آمیتیس منم همین مدل تو میخوام،واقعا همونننننن،اون توسلی ام ک خودم عکس واست گذاشتم همون سبک تو بود ولی ریسکش بالاس
بینیت خیلی خوب بوده واسه عملللللل ها منم ازنیم همینجوریم،الان که خیلی قشنگ شده ولی سربینیت از نیمرخت نمیخواستی کوچیک تر کنه مانا جان؟
مانا: واسه نظر دادن برای رد بخیه زوده اما به نظرم یه دکتر پوست برای معرفی یه کرم خوب برو و یا صبر کن بعد چند وقت برو لیزر من خودم رژودرم رو امتحان نکردم اما ازش تعریف میکنن
2810