2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از روبه رو مشخصه ورمش! خود دکتر میگفت بذا یکم قرتی اش کنم گفتم نه اصلا! کلا اگه قوز نداشتم عمل نمیکردم چون میترسیدم قیافه ام مصنوعی و بی روح شه. مرسی عزیزم بچه ها من این عکسا رو تا یکی دو ساعت دیگه برمیدارم بعدا بهتر شدم میذارم
وایی مانا من ندیدمم میشه یه بار دیگه بزاری؟ کاری پیش اومد یه آن رفتم
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
مانا عکسات رو برداشتی؟ نیست که نوشتی تا یکی دوساعت دیگه بر میداری ولی عکسی نیست چرا !
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
وای بچه ها خوش بحالتون تهرانین من درسام خیلی سنگینه میترسم غیبت کنم فقط میخوام برم نوبت بگیرم پیش سجادیان وقت مطب گردیم ندارم ب نظرتون ی هفته بعد عملم میتونم برم داانشگاه؟ تاره استرس سرما زمستونم دارم.
ایده آل بعد تحقیق سحادیان....
بیا عزیزم اینم اطلاعات دکتر سجادیان : نام: دکتر امیر سجادیان تخصص: فوق تخصص گوش و حلق و بینی و تخصص جراحی زیبایی دکتر معروف شده، چه سبکی عمل می کنه؟ طبیعی، نیمه فانتزی توضیحات بیشتر: نمونه هاش تو مطب از تو سایت خیلی بهترند. چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟ گوشتی. استخوانی رو هم خوب عمل میکنه. ناراضی چند درصد؟ فعلا ناراضی ندیدم. کل هزینه عمل: 4.5_5 آدرس: تهران، سعادت آباد، میدان کاج، ابتدای سرو غربی، ساختمان پزشکان سینا، واحد 3 کرج، بین چهارراه طالقانی و میدان شهدا، روبروی پارکینگ شبانه روزی شاهین، برج شاه کرم، طبقه 9، واحد 9.3 فردیس، فلکه دوم، خیابان 15 غربی جدید، مجتمع تخصصی پارسیان، طبقه 3 تلفن: 09395978418 ، مطب فردیس 02636559139 پذیرش: تهران شنبه و چهارشنبه 16 تا 20 حق ویزیت مشاوره: بار اول 30000 ، بقیه ویزیت ها رایگان آدرس سایت: http://www.dramirsajadian.com
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
برای برطرف کردن دونه های سیاه روی بینی چه راه حلی رو پیشنهاد میدید؟! من قصد عمل دارم، گفتم اگر قبل عمل بتونم برطرفش کنم بهتره منتظر نظراتتون هستم
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
سلااام :) من بعد چند وقت ا.مدم :) چه خبرا بچه ها ؟؟ خوبید ؟ من 2 ماهم تموم شده دکتر بهم گفت تا سه ماه چسب بزن اگرمیتونی چون جایی ک من زندکی میکنم خیییلی زود سرد میشه گفت چسب بزنی هم برا ورمت بهتره هم سرما کم تر بهش میخوره ... من راضیم :) نمیتونم بگم بد شده بینیم ... اون فرو رفتگی هم با کاری ک دکتر گفت بکنم خیییلی خوب شده و اصن دیگه معلوم نیست ... فقط نوک بینیم ورم داره قوسش معلوم نیست :( کی خوب میشه یعنی ؟؟؟ چسب و ک میزنم قوس میگیره اما ور میدارم ساف میشه انگار اصن قوس نداره ... تنفسمم خوبه :) خداروشکر ... جوش روی بینیم زیاد ه اما الورا میزنم و خخخیییییلی بهتر شده حمامم ک میرم خوب میشورم
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
sima عزیزم اوایل ممکنه ادم نتونه خوب نفس بکشه من خوذم به شخصه همش به دکتر غر میزدم ک نمیتونم نفس بکشم درحالی ک چون ادم نمیونه فین کنه همه چیز توی بینی مومونه و راه تنفس سخت میشه شست شو زیاد بدید کم کم خوب میشه :)
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
2810