2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
خیلی خوشحالم که بعضی از دوستا با مراجعه به یحیوی و قبل از این که خودشونو دستش بسپرن به نتیجه ای رسیدن که من ِ بیچاره تازه بعد از عمل فهمیدم . از جمله روشنک جون و قضیه دوستش که یحیوی گفت دماغت عالی میشه. یحیوی بسیار زبون بازه و دروغ زیاد میگه . غضروف نوک بینی رو جوری میزاره که آدم مثل دلقکا میشه . بینی کج زیاد داره . مشکل تنفسی من ندیدم . و تقریبا هیچ وقت زیر بار ترمیم خراب کاریاش نمی ره. مشکل دیگش اینه که با توجه به آدرسی که توی پرونده می نویسی ازت پول می گیره ! یه آقائی با دخترش اومده بود گفت من شنیدم اگه بالانشین هستی باید آدرس عوضی بدی و گفت ما خونمون جردنه ولی توی کارت نوشتم .... ( اسم رو نمی زارم تا دوستانی که در اون منطقه زندگی می کنن خدای نکرده بهشون بی احترامی نشه چون به نظر من واقعا محل زندگی مهم نیست اما برای یحیوی هست !). به همین ترتیب 5/800/000 داده بود به جای 7 تا 7/5 میلیون !
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم اوایل ممکنه سخت باشه..ولی بعدشو میگم چون ی سریا بعد ی سالم ک بری پیششون بشینی نفسای صدا دار میکشن یا تو خواب خروپف میکنن ..میخام مطمین شم ازین مشکلا نداره
fatima جون مبارکه؟ جریان فرو رفتگی چی بوده رو بینیت؟ شما ترمیمی هستی؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
امیتیس نه عزیزم بار اولمه ک عمل کردم فرو رفتگی هم بخاطر این بود ک هم خودم بد چسب زده بودمو نوک بینیم داشت جمع میشد هم اینککه دکتر گفت بخاطر اینکه بینی رو کوچیک کنه ممکنه این چیزا پیش بیاد روز خط بریدگی بود اما با یکم ورزش دادن پر شد چاش به نطر خودم ورم بود ...
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
بله :) اوایل این شکلی نبودا خیییلی ورم اشت الان کم کم داره ورمش میخوابه اما نیم رخم پر ورمه من الان دیگه فقط روی بینیمو چسب میزنم زیرشو نمیزنم اشکال نداره خود دکتر گفت اخه ... نمیوفته نوکش ؟؟؟
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
سلام بچه ها من میخوام بینیمو عمل کنم پیش دکتر توسلی اشرفی اولا نظرتون رو راجع بهش بگید لطفا ثانیا من کارم تدریسه و مجبورم تو کلاس سرپا واستم و حرف بزنم به نظرتون اگه عمل کنم تا چند وقت کلاسامو نرم ؟؟؟؟؟ آیا بعده 14 روز برم میتونم خوب حرف بزنم؟؟؟؟ آیا حرف زدن تو کلاس تاثیره بد داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
sima جون شما از توسلی زیاد کار و نمونه دیدی؟ افت نداشتن بعد از چند سال یا نا قرینگی و کج و کوله شدن؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
یکیش خاهره خودم بود امیتیس جون..نه افت ندارن..البته خاهر من خیلی مراقب بود تا ی سال بعدش حتی موقع درس خوندن سرشو خم میکرد چسب میزد..بینیش سر بالاس اصلا افت نکرده..افت بینی بیشتر ب مراقبتای بعد عمل خودت بستگی داره عزیزم
2810