2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها.. من تازه ساعت 10 از مطب سجادیان رسیدم خونه.. شرح دیدار: ساعت 5.40 اونجا بودم تا ساعت 9 نمونه دیدم . بعد رفتم واسه مشاوره. خیلی شلوغ بود. 10-12 نفر دیدم که تازه همین 2 3 روزه عمل کرده بودن و گچ و ازین داستانا داشتن و کبووووود بودن که عکس قبل عمل یکیشونو که دیدم خیلی بینی پرکاری داشت. 10 نفر دیدم اومده بودن مشاوره- 4نفر با آزمایش برای عمل- 1 نفر هم هفته دیگه عمل داشت و اومده بود باز نمونه ببینه. برای تعویض چسب زیاد اومده بودن که از 7تاشون بسسسیار زیاد خوشم اومد و به صورتشون شدید میومد و عالی بود.آفرین دکی... 3 تا بی چسب دیدم که اونام خوب بودن خییییییییییلی... البتتته کار معمولی و نوک تیز و از این داستانام که به سلیقه من جور نبود داشت اما خداوکیلی کار خرابکاری اصلا و ابدا ندیدم که نگران بشم یا دلمو بزنه.. ناراضی ندیدم، فقط یه نفر با بخیش مشکل داشت که انگار وقتی اومده بوده بکشه یه طرفشو کشیده بعد اونطرفو که داشته میکشده، 2تا نخ رو کشیده دیده هنوز نگرفته گفته بعدا بیاد که الان اومده بود بگه همون 2 تا هم که کشده لاش باز شده از هم و ائنام نگرفته بوده... یه همچین چیزایی...که دکتر بهش گفت طوری نی و حله... 3نفر هم دکتر رد کرد و گفت عملشون نمیکنه که دلایل دقیق دکتر رو نمیدونم چون نشد ازشون بپرسم اما یکیشون از نظر ظاهری از نظر من هم عمل احتیاج نداشت. محیط مطب عالی بود و منشیشم که عالی بود. قشنگ نمونه هارو که دوست داشتی قبلشونو ببینی، میبردت پشت میزش از تو لپ تاپ نشونت میداد خیلی هم آدم با حوصله ای بود. تعریف از خود نباشه هر کی منو میدید می گفت عمل کنی خیلی بهتر میشی چون چشمات درشت و رنگیه و از این صحبتا... خلاصه من رفتم پیش دکتر، بعد از سلام علیک اینا گفت خوب...؟ منم گفتم خوب...؟ بعد ماجرا شروع شد.. گفتش به همه میگم عمل نکن اما به تو میگم حتما کن! کیس عملی گفت خیلی تغییر می کنی پوستت خیلی خوبه و غوز داری که خیلی باید برداشته بشه فقط اونو برمیدارم و به سر بینیت دست نمیزنم..گفتم من قوس نمیخام گفت اصلا مال تو رو نمیشه قوس داد فقط غوزشو برمیدارم که اینم خود به خود قوس میوفته!! تنها غری که میتونی بعدش به من بزنی اینه که بگی سرشو نمیشد بیشتر عقب ببری... گفتم من نمیتونم تصور کنم اینی که میگی درمیاری دقیقا به صورتم میاد یا نه یا اصلا چه شکلی میشه نمونه داری ببینم گفت نه و جمله معروفش رو گفت که بینی هر کی با دیگری فرق داره و... من نتونستم زیاد توضیحی بدم که چی میخوام و تا دیدمش اصلا زبونم بند اومده بود.. خلاصه گفتم من الان چجوری تصمیم بگیرم وقتی نمیتونم تصور کنم چیه اینی که میگی گفت فقط باید اعتماد کنی و می تونم... نامزدمم باهام بود،، که قربونش برم خیلی باحوصله کنارم بود و اونم چند تا سوال پرسید و اومدیم بیرون.. نتیجه دکتر سجادیان عزیز در اولین بازدید: من از 70درصد کاراش کامل خوشم اومد چون هر کدوم یه مدل متفاوت بود و به نطرم این یعنی توجه به آناتومی صورت هر فرد که خیلی مهمه. کار خراب ندیدم. کارهایی که نپسندیدم هم خود شخص راضی بود و خودش خواسته بود. دکتر بسیار منطقی و باحوصله ای بود. اصلا نه حالمو گرفت نه تو ذوقم زد و بیشتر سعی داشت تشویقم کنه عمل کنم! هنوز تصمیم نگرفتم و میخام مطب ابیانه هم برم.
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
وای الهام جون من همش on بودم منتطر شما خیلی خوب توضبح دادیبی مرسیییی از کارش راضی نبودی ک میخوای ابیانه بری؟؟؟؟ ینی ابیانه بهتر از سجادیان عمل میکنه؟
ایده آل بعد تحقیق سحادیان....
میدونی منم رو ابیانه شک دارم یکی از نمونه هاش تو گالریش خیلی شبیه بینی من دقییقا همینجوری ک میخوام عمل کرده شماره 8 ولی میترسم هی شک کنم وسواسی بشم:(
ایده آل بعد تحقیق سحادیان....
nadinazi عزیز، وقتی رفتی مشاوره بهت چی گفت؟ بینی شمارو گفت چطوریه؟ من نمیدونم دقیقا واسه من تو ذهنش چه طرحی اومد نمونه هم نشونم نداد گفت مثل مال تو ندارم... !
ghazal جان اصلا فکر نکن که شبیه به کی میشه یا نه. اصلا توقع ندشته باش حتی بتونن شبه دربیارن. واقعا هر دماغی حتی اگه شبیهش هم پیدا کنی باز با هم فرق می کنن. زیاد معیارتو رو این نذار
2810