2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
به به اقاى ببخشید: قدم رنجه فرمودید. بعد ٣ ماه قبح مماختون شکست! خارج از شوخى طبیعى شده و داره ماه به ماه بهتر مى شه. تورم تیغه هم داره برطرف مى شه. کرم براى جاى برش فراموش نشه. That's it!
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی، راستش انحراف ظاهری بینیمو خیلی خوب گرفته، اما همچنان کنار های بینیم ورم داره، از وسط بینی تا نوک بینیم هم هنوز یه حس بی حسی دارم، یه حس ورم، انگار پوست هنوز رو پایه بینی خوب نخوابیده، یه مقدار فکر میکنم نوک بینیم به نسبت اول اومده پایینتر، بابت تنفس هنوز مشکل دارم یه کمی، نمیدونم میخواد این بمونه یا بهتر میشه، من قبل عمل خوب زیاد با دهان نفس میکشیدم خصوصا تو خواب، توقع داشتم بعد عمل معنای واقعی تنفس از بینی رو تجربه کنم، اما همچنان تو جفت سوراخ های بینیم احساس سنگینی دارم، مث کسی که سرماخورده باشه، حفره چپ خیلی بهتره اما حفره سمت راست بعضی وقتا کیپ میشه باز میشه اما در بهترین حالتشم از حفره سمت چپی گرفته تره! البته قبل عمل دکتر فرهنگ گفت آلرژی باید باشه،نمیدونم...میشه گفت تنفسم مث سابقه.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
مریم کلی جان خوش اومدی به أین تابیک من از تابیک أبدو و هستی جون میشناسمت دکتر اسماعیلی خیلی معروف نیست تو عمل بینی بر خلاف بقیه کاراش و تو أین تابیک هم فک نکنم کسی رو داشته باشیم که باهاش عمل بینی کرده باشه به نظرم شما نوع بینیت و بینی مورد علاقه ات رو بکی اینجا بهتر میتونن کسی رو که سبکش به سلیقه شما بخوره معرفی کنن البته اکه إصرار نداری با اسماعیلی عمل کنی
من هنوووووز معتقدم میشود عشق به انها اموخت
مبارکه اقای ببخشید بینیتون انحرافش خوب برطرف شده و الان نسبت به یکماهگی خیلی تغییرات داشته از نیمرخ که مشخصه بینیتون طبیعی شده و مطمئن باشید تنفستون بهتر میشه تا 6 ماه ممکنه گرفتگی باشه ولی طبیعی هست چون داخل بینی شما هنوز بخیه هست و احتمالن لخته خون حتما شستشو بدید ضمن اینکه شما انحراف هم داشتید بی حسی هم طبیعیه حس نوک بینی برمیگرده نوک بینی دیگه از این پایینتر نمیاد

2810