2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015579 بازدید | 66529 پست
fatimaجان ایشالله که عمل خوبی داشته باشی. جای جوشت تا شب مدام آب لیمو بزن بهتر میشه
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

fatima جون ان شاء الله عمل خیلی خوبی داشته باشی عزیزم حتما بعد از عملت بیا و گزارش بده .منم میخوام در مورد کلینیک سهروردی بدونم
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
فاطیما جان نگران نباش بعید میدونم هزینه دیگه ای ازت بگیرن چون اکثر دکترا همون مبلغی رو که میگیرن برا کلینیک هم هست برای جوشت اگه محلول اریترومایسین داری بزن خشکش میکنه انشالا عمل خوب و راحتی داشته باشی و بسلامت برگردی اعلام رضایت کنی
آقای سروش اینجا هرکی با دکتر یزدانفر عمل کرده هم راضیه هم میگه تا حد ممکن طبیعی کار میکنه...منم تا الان چند نمونه عکس از دوستان که دیدم این مطلب رو تایید میکنم دستمزدش بالاست اما زیر 10 تومنه خب ضرر نداره یه سر برین خودتون کارشو بخصوص در مورد آقایون ببینین
مرسی دوستای خوفم :))) REZY بهناز مسافر SONIA فعلا ک سر کارم برم خونه حتما روش ابلیمو میبزنم :) تا دیروز جوش نداشت :( برای کلینیکم فک نکنم پول بگیرن دیگه .. اخه میخوام مطمعن بشم پول همرام ببرم :) امیدوارم هممون به بینیی ک دوسش دااریم برسیم :)) ساعت عملمو نمیدونم هنوز منشی گفت بهت شب میزنگم میگم !
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
مسافر جان: دکتر امان قوجقی:88779272/88882000. زنگ می زنی بگو برای بیماری می خوای و خیلی اذیت می شی، خواهش کن زود وقت بده. حرف از عمل زیبایی به منشی نزن. شانس بیاری دوماه دیگه وقت نده. به بیمارستان دی هم زنگ بزن شانستو امتحان کن، بگو دکتر فقط عمل می کنن یا وقت ویزیت هم می دین؟ ازونجا هم شاید بتونی وقت بگیری.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سروش جان: اون نمونه ای که من از منافی دیدم کاملا مشخص بود غضروف مصنوعی داشت. خودش هم دانشجوی پزشکی بود و علنا خودش هم گفت، حتی گفت دست بزن به بینیم ببین.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
دکتر کوروش یزدانفر : نرخش الان 8 و نیم هست همراه با هزینه ی کلینیک شایامهر. من نزدیک 10 تا عکس و نمونه و غیره سرجمع ازش دیدم. همه تقریبا خوب بودن، یک نفر فقط مشکل تنفس داشت. خط پره می ندازه، و تیغه هاش یکم فرم ستونی داره. سبکش فوق طبیعی نیست. اما فانتزی هم نیست. یک هفته اسپیلنت، یک هفته چسب. ساپورت بعد عملش در زمینه ی نقاهت عالیه اما ترمیم کار خودش رو قبول نمی کنه بخاطر اشکالای نسبتا کم باشه. تامپون نمی ذاره. عملاش هم باز هست. و در هیچ صورتی ولو پره هاتون خیلی پهن باشه،برش پره نمی ده .
سلام فاطیما جان مبلغ دیگه ای نمیگیرن همون 4500 کلینیک جدا پولی نمیگیره ایشاله عملت خوبه منم با دکتر سجادیان عمل کردم خیلی زیاد از بینیممممم راضیم ایشاله عمل شما هم خوبه نگران نباش دکتر سجادیان این خوبیو داره که حداقل از قبلت بدتر نمیشیییی
سجادیان 31 خرداد غضروفی
جای بخیه های من که نمونده کلا به نظر من کارش تمییزه rezy جان من فکر میکردم بینیم گوشتیه چون بینیم پهن بود قوز هم نداشت وقتی رفتم دکتر گفت بینیت غضروفیه یعنی نوع خوب بینی گوشتی یعنی زیر پوست بینی غضروفهای بزرگی داشتم الان واقعا راضیم راستش تو این دو روز عروسی داشتیم فکر کنم شماره دکتر بدون اغراق به 5 نفر گفتم من 4 شنبه این هفته میرم مطب اگه دوست داشتید بیاید اونجا همو ببینیم
سجادیان 31 خرداد غضروفی
بچه ها خیلی واسه دکتر بینی تحقیق کنید یه دکتر ممکنه از نظر من عالی باشه ولی کس دیگه اصلا خوشش نیاد چون بحث سلیقه ای فقط به صحبتهای اینجا اکتفا نکنید و برید مطب دکترای مورد نظر حتما از نزدیک کارشون ببینید
سجادیان 31 خرداد غضروفی