2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست
بچه ها جراح متخصص بینی استخوانی توی اصفهان کی هست که خیلی کارش خوب باشه؟؟؟؟بینی رو هم کج نکنه؟؟؟؟؟؟
با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان منشیش زنگ زد گفت 1 کلینیک باش :-) توکل ب خدا برام دعا کنید بچه ها سوالمم جواب بدید تورو خدا من پمادارو بعد گچ بزنم رو بخیم؟! نممیدونم ک پرسیدما !! نگید خنگه:-D!!
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
Marta جان: من از یک نفر شنیدم دکتر فریده ساداتی در اصفهان خوب هستش. اما خودم تایید قطعی ندارم. بهتره خودت تحقیق کنی. درباره ی اینکه غضروف مصنوعی نمی ذاره، تنفس بیماراش خوبه، فرم بینی ها به دلت می شینه و ...
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
آیا ساعت های بعد از عمل دردناکه؟ اگر هلائم بیهوشی کاملا بره یعنی از شب اول و روز بعد از عمل چطور؟ درد زبادی داره؟ چون من فه درد به کم حساسم
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
نینیزز جون من صد برابر همه حساسم به درد خیلی ضایعم ولی درد اونجوری نداشت من مسکنامم مرتب مصرف نمیکردم هروخت درد داشتم میخوردم فقط مراقبت بعد عمله که بیچاره ت میکنه..... غذاهای بدمزه.... شب نخوابیدنا.... هی مراقبت هی مراعات.... واسه منکه ادم بیخیال و پرخور و بی توجهی بودم سخت بود
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
بچه های عمل کرده و نکرده در مورد خاتمی چیی میدونیددددددددددددددددددد؟ عکسای تو آلبومش خیلی خوب بودن............کسی دور و برش کسی باهاش نعملیده؟؟؟؟ پلیز هرچی ازش میدونید رو کنیدددددددددددددددددددددد