2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015712 بازدید | 66529 پست
امیدابراهیمیییییی رو برین سایتش به دل من که نشست....بچه ها ببین امضاموووو؟؟؟؟لحظه به لحظه گیج تر
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدابراهیمی وامیراروین سازگار مطبشون خ ولیعصر نزدیک بیمارستان دی لطفاااااا برین تو مطب گردیاتون بچه ها من بااین لیست چکارکنم.مشهدم خب ....کلیک نکنین رو یه دکتر به همه گزینه های اطراف یه فکرکوچولو کنین
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
حالامن فرداهم از دوستم میپرسم که دخترعموش که میگه فوق العاده شده باکدوم ابراهیمی عملیده میام میگم......
سلام به همگی من تازه واردم میخوام اول شهریور امسال بینیم رو جراحی کنم دنبال دکتر خوب میگردمکسی اینجا دکتر علی اکبر لقایی پور رو میشناسه؟ تو رو خدا اگه کسی چیزی در موردش میدونه بگه...
نوتلا جون من قبلا توی یه کلینیک بودم که لقایی پور بود. من یه بار گفتم میخوام بینیم عمل کنم دیگه ول کن نبود از بس که گیر داد بیا واست عمل کنم.مشتریاش کم بود.کسانی که اونجا بودن هم اون پیشنهاد ندادن.کلا پدر من دراورد که دیگه من جواب تلش ندادم.میگفت بینیت خوب میشه بیا بشو تبلیغ واسه من.منم اصلا نتونستم بهش اعتماد کنم.ولی شاید الان بهتر شده باشه این موضوع مال بیش از سه سال پیش هستش.
سلام بچه ها خواهش میکنم این قدر نادریان نادریان نکنید به نظر من که باهاشم عمل کردم نادریان اصلا کاراش قشنگ نیست من فقط یه نفر رو تو این مدت دیدم که بینیش قشنگ شده اونم فروزه بقیه مثل برای من خیلی معمولیه . اصلا هم زیر بار ترمیم نمی ره . نوک بینی منو گرد و زشت دقیقا شبیه منشیش راحله دراورده که من از اون مدل متنفر بودم . تازه کاش مدلش زشت بوده یه برامدکی از غضروف اضافی هم نوک دماغمه سوراخای بینیمو تابه تا دراورده . خواهش می کنم با یکی دونفر خوب بودن دکترو خوب نکنید من هم از همین تاپیک گول خوردم
نادریان و خط بزنید فقط الکی کلاس داره هروقت هم بهش میگی کارت ایراد داره می گه نه من ایرادی نمی بینم . می خواد کار خودشو توجیه کنه من اصلا تصمیم گرفتم دیگه هیچ وقت اینجا نیام چون دقیقا همین جا خر شدم و رفتم بینیمو با اون دکتر احمق عمل کردم . الان هم به شما می گم به اینجا اکتفا نکنید برید ببینید . ولی کار نادریان اصلا قشنگ نیست . اون مرتیکه حتی به کاغذی که من توی اتاق عمل دستش دادم نگاه نکرده بود .برای خودش طبیعی دراورده بود که من نیمه فانتزی خواسته بودم .گفته بودم پره هامو برش نزن داده و لنگه به لنگه دراورده نوک بینیم قلمی بود عین کوفته دراورده الان هم اصلا به حرفهام گوش نمیده