2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015542 بازدید | 66529 پست
دوباره لیستم: امیراروین سازگار/سجادیان/نیکبخت/سامی/موسوی/شاید نادریان20%
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
میناجان صد درصد تاثیر داره تو شکل بینی گچ...برو مطب دکتر که ببینه خدایی نکرده قالب کج نباشه..حتما به حرف دکترت گوش بده چون فردای روز مشکلی پیش بیاد میندازه گردن خودتون... اگه قالب مشکلی نداشته باشه میگه تحمل کن...الکی که برنمیداره...باید خد دکتر ببینه نظر بده که برداره واست بهتره یا برنداره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدا مامان سپهر؟؟؟!!!!!!!!!دراز برای صورتای کشیده خوبه من اصن نمیخوام کوتاه شهههههه!!!!ولی سر بینی ها و قوس چه جوری بود؟
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
soosi من جاى شما بودم سراغ نادریان نمیرفتم. هم بخاطر اینکه ناراضی داره جدیدا. هم اینکه نمیذاره نمونه ببینى. این یعنى خودشم میدونه کارش ریسکیه و ممکنه با دیدن نمونه ها , مریضها فرار کنن.
20 درصد شد صفر درصد آخه خودمم جلوی اسمش خرابکار نوشته بودم من هر اسمی بشنوم مینویسم رو دفترچه.......نیلوفر جان تحویل بگیر پس به نظر من نه محبی نه نادریان این همه دکتر
هزینه سامی؟؟؟؟؟؟؟شما هم توجه کردین یه کم از قوز میمونه؟؟؟؟؟؟این ورم کاراشه؟؟؟؟؟؟؟؟
دوباره لیستم: امیراروین سازگار/سجادیان/نیکبخت/سامی/موسوی صباکمککککککک چقد پست داریییییییااااا
میدونى, اینجا همه نکاه میکنن میبینن بینی فروز خوشکل شده, نادریان رو میذارن تو لیست. کسی نمیبینه بینی فروز جون قبلا کمکار بوده. تو تابیک ترمیمیها هم نادریان ناراضی داره. نمیدونم مردم جرا مسخ این دکتر میشن. مطبش مثل حکومت نظامیه. وقتى مریضها با جسب میان, حق نداری بری ازشون ببذسی حال مماخت جطوره. منشی زود میاد تذکر میده. مطب نیست که, دیوونه خونست :-)
وایییییییییییییییییی خدااااااااااااااااااااا جدا فقط یه فرم بینی یک نفر...مثه من که یکی از دوتای همدانشگاهیم حسینی خواه که تهرانم هس عممل کرده بود باورکن نزدیک بود منم خل شم ولی تازه سایتشو دیدم اصن خوب نبود فقط دوستم شانس آورد بود....حالا فروزززز بینیش عکسش کو؟؟؟؟؟؟؟؟مرسییییییییییی بهارسارااااااااااا عزیییییییییییزیییییییی
دوستم مشهد عمل کرده ولی دکترش تهرانم هس درجریان باشین
خودت باکی عملیدی؟؟؟؟بهارسارا؟صباچی؟؟؟؟باووو بچه ها تو امضاتون اسم دکتراتونو بنویسین!!!!!!!!!!!!1مرسیییییییییی
2810