2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015550 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیستم خونه .. چشم میذارم .. من از رو به رو اتفاق محسوسی که برام افتاده اینه که یکم انگار قبلا پف داشته سر بینیم ولی الآن دیگه نیست .. اما نیم رخم واقعا تعییر کرده
با یحیوی پسر عمل کردم چون از لحاظ من بهترین بود، 91/12/20
در مورد سبک صفایی بگم مینا جون تا قبلش بدونی صفایی نیمه فانتزی کوچولو میکنه سرشم اول شاید فکر کنی خیلی بالاست اما تو نمونه شش ماه به بالاش کمتر شده بود برای کسایی خوبه که کوچولو دوست دارن
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
2 روزه عمل بینی کردم دور چشام اندازه پرتقال باد کرده کم کم هم اومده رو لپام ..درد و شسشوی دردناک بینی یه طرف ورما رو چکار کنم؟ چقدر آخه من بدشانسم همه عمل میکنن سرو حال و بدون دردن اما من... خدا رحم کنه شکل بینیم حتما افتضاح شده..فکر کنم افسردگی گرفتم
مرسی نستون جونم حالا ی سوال دیگه خودت واس بینیه استخونی کیو پیشنهاد میدی ب جز یحیوی من تهران نیستم میخوام بیام تهران میخوام چندتا دکترو کاندید کنم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سارا سجادیان..آخع نیم رخ قبل عملم اصلا قوز نداشت صاف بود خودم گفتم قوسش بده نیمه فانتزی در بیاره مشکل اصلی بینیم پره هاش بود که پهن بود اونا رو هم به قول خود دکتر از بیخ بریده...
arminaaa عزیزم منم تازه عمل کردم امروز شد دو هفته باور کن تا جن روز اول اصلا دوست نداشتم با کسی حتی حرف بزنم اینا همه بخاطر بیهوشیه فقط سعی کن بخودت انرزی مثبت بدی نمیدونی عزیزم چقدر موثره ی بار امتحان کن
21 خرداد با یحیوی...
نرگس جون واسه ورمای دور چشمم چکار کنم...؟دیروز واسه کشیدن تامپون رفتم مطب ..یه دوقدم پیاده تا مطب یه جوری همه خیره میشدن به آدم که انگار چی شده ..خوب حق دارن دور چشام بدجوریه
2810