2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیلوفر جان .. یحیوی تو کارهای به اصطلاح غضروفی و به گفته ی خودش گوشتی هایی که پوست خیلی ضخیمی ندارن به نظر من جزو بهترین هاست .. (بینی خود من همینجوری بود . به قول دکتر سایز بینیم اسمال بود ، تیغه اش استخونی بود اما سرش گردالی و غضروفی بود ، خیلی شبیه به بینی مهناز افشار .. مشکلم هم باهاش این بود که سرش به سمت پایین بود دلمم میخواست قوس داشته باشه) اما حالا کار دکتر قد بینی رو تقریبا دست نمی زنه .. حتی الامکان کارهاش بدون برش و بخیه هست .. مگر در موارد خاص که قبلش بهت میگه .. قبلا فقط نوک بینی رو گرد در می آورد .. اما جدیدا به خواست تو اهمیت میگه که اگه تیز دوست داری برات تیز هم در میآره .. اما خودش مث من گرد می پسنده .. سر بینی رو خوب جمع می کنه اما چون معمولا به پره ها دست نمی زنه خیلی هم کوچیک نمی کنه .. مگر اینکه خودش قبلش بهت بگه که تو عملش پره های بینی رو کوچیک می کنه اونوقت سر بینی ت هم به تناسب پرها جمع میشه .. کلن متناسب عمل می کنه .. اولش فکر می کنی خیلی بینیت سر بالا و گنده شده ولی تا دوماه بعد نظرت بر میگرده .. به قول خودش نگاه بینی رو به سمت بالا در میآره ولی سربالا اصلاً ! ورمش هم کاملا به خودت بر میگرده که چه بینی ای داشته باشی .. من بعد 3 ماه فکر کردم دیگه هیچی ورم ندارم ولی الآن که یکسال خورده ای میگذره میبینم چقد ورم داشته اون موقع !!!! البته ورم اصل کاری بعد همون 2 ماه میخوابه هاااااا .. بعد دو ماه خیلی خوشحالی .. ولی بعد یک سال نیم تازه می فهمی بینی ت چه شکلی شده مورد داشتیم بعد 3 سال تازه کج بودن بینیش یا پله پله بودنش معلوم شده .. کلن زیاد نمیشه تایم دقیق برای از بین رفتن کامل ورم داد.. خود دکتر معتقده بعد 3 ماه فقط 20% از ورم بینیت می مونه که مدتها زمان میبره تا کاملا از بین بره
با یحیوی پسر عمل کردم چون از لحاظ من بهترین بود، 91/12/20
مژگان ایشالا عملت یه عالمه خوب باشه و راضی راضی باشی .. فقط یه سوال .. الآن یحیوی چن میگیره .. من هرکی ازم می پرسه یه چرتی میگم .. میخوام دقیقش رو بدونم
نیست دم دستم عاخه شب رفتم خونه میذارم .. اصلا الآن بعد اینهمه مدت اومدم همین عکس و بذارم برم دوباره .. عاخه ماهم اولش تو فاز غم بودیم که ای بابا اصلا اونی نشد که فکر می کردیم و اینها (همه ی کسایی که با یحیوی عمل کردن این تجربه رو دارن) یه 2 - 3 ماهی همش فکر می کنی خیلی بزرگه بینیت .. ایراد نداره هاااااا فقط بزرگه .. که این مربوط به همون داستان ورم مخفی ِ که گفتم الآن اومدم بگم ما هم اون موقع باورمون نمیشد دیگه بعد یکسال فرجی بشه .. اما دیدیم زهی خیال باطل تازه داره درست میشه
صد در صد که اینطوریه .. ولی اینم بدون بعد عمل فقط مهمه تو با قیافه ی خودت حال کنی هیشکی هم خوشش نیومد مهم نی !! مهم خودتی .. معیارهای زیبایی آدم ها با هم متفاوته .. برو پیش همونی که به نظرت بهترینه و بهش اعتماد داشته باش و بقیه اش همه درست میشه
سلام نستون جان الان نرخ یحیوی 7 تومنه. دیگه کلینیک برزویه نیست. بیمارستان یاس سفیده.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
ولی من کلینیک برزویه رو دوست داشتم .. یعنی من رفتم تو اتاق عمل رسما میخواستم پاشم بیام بیرون از ترس .. اگه پرستار ها و دکتر بیهوشیم اونقدر خوب نبودن میزدم تو کاسه کوزه همه چی میومدم بیرون
2810