در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
مامان بهار من بلد نیستم عکس بگذارم نمیشه با گوشیم بیاین میل بدم بهتون ایمیلاتونو بدین توی پیغام بهم
گول دنیا را مخور......!!
ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند
بره های این حوالی گرگ ها را میدرند
سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها
زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خواهش گلم خواستی میلتو پیغام کن واسم عکسامو بدم یا اگه رفتی مطبش بگو عکسای منو یده اسمم ستاره است
گول دنیا را مخور......!!
ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند
بره های این حوالی گرگ ها را میدرند
سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها
زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
یک سوال مگه نمی گن بعد از عمل عوارض بیهوشی افسردگیه؟ من چرا افسرده نشدم انقدر این چند روز انرژی م زیاده؟!! همش خندم میگیره بخیه هام کش اومد خوب چیکار کنم به حالت طبیعی برگردم؟
صبا جان منم همینطوری بودم اگه می خندیدم بخیه ها چون کشیده میشه یکم می سوخت بخیه ها واسه من روی کلوملا زده بود ولی عوارض بیهوشی واسه همه فرق داره افسردگی منم نداشتم ولی اولش سردرد داشتم الانم که یکم ریزش مو گرفتم
aghaye bebakhshid نمیدونم چرا همش مینویسه هیچ دکتری یافت نشد راستی بینیتون خیلی خوب شده مبارکه شما چطور از راه دور دکترتونو انتخاب کردید؟ من تهران نیستم شمالم به نظرتون دکتر فرهنگ چطور بود؟ بینی خانوما چطور بود؟ بینی من کم کاره میخوام طبیعی باشه