2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
الهام جون سجادیان من خودم نرفتم چون باسلیقه من جور نبود ولی خیلی از بچه هاى تاپیک با سجادیان عمل کردن وراضی بودن بخصوص کسایى که بینیشون گوشتى بود خیلی راضی بود مخصوصا ماىده که مماخ تانک شو براش خوب دراورده بود(ماىده خوبى عزیزم) ابیانه با اینکه خودم عاشق مماخ فانتزی هستم به هیجکس توصیش نمیکنم کلا کل بینى وتخریب میکنه ی دکتر تازه کار ه که بینی و کاملا خوکى وچند تیکه میکنه دکتر شیروانى تا چند سال پیش عالی بود ولى بعدازعمل کمرش کاراش افت کرده ونسبت به پولى که میگیره أصلا نمى ارزه باز ازکاربراى جدید بپرسی بهتره چون من الان ازسبک دکترا خبر ندارم
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کتایون جون نه ازمن ودوستام وخالم هیچکدوم رضایت نامه نگرفت

maman nono شما دکتر خوب در حد قیمت سه تومن میشناسین که طبیعی عمل کنه . بینی من هم گوشتی هم استخونیه
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
واااای مامان نونو خیلی خیلی ممنونم عزیززززم الان این شکلیم : من نمیدونستم سایت داره هرچی گشته بودم سایتش رو پیدا نکرده بودم میشه آدرس سایتش رو بذاری عزیزم؟ وااای پس دوستای من چقدر شانس داشتن چون ۳ تا دیگه هم هستن که باهاش عملیدن کلا خارج از نت خیلی دکتر معروفیه من فکر نمیکردم از این کارای انقدر خرابم داشته باشه
maman nono شما دکتر خوب در حد قیمت سه تومن میشناسین که طبیعی عمل کنه . بینی من هم گوشتی هم استخونیه
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
کتایون جون نوا جون مرسی علامه رو از عکسای سایتش زیاد دوست نداشتم. کوهستانی ام تو لسیتم نبود حتما می بینم. کلا دنبال بینی خیلی طبیعی بی ایرادم. اما نه اینکه بزرگ باشه به اسم طبیعی. بینی خودمم غضروفی ایه. انقدر که من وسواسی ام اصلا نمی تونم تا همه خوبا رو نگردم عمل کنم. آخرشم کسایی که بیشتر وسواسی ان بدتر می شن حالا اگه کسی خوبه که من نمی شناسم بگین لطفا
maman nono ممنونم از راهنمایت من امروز عصر میخوام برم مطب سجادیان ببینم بهم چی میگه ولی من عکسای سایتشو دیدم تقریبا با سلیقه من جور بود من طبیعی دوست دارم و اینکه بتونه نوک بینی مو گرد کوچولو در بیاره اصلا دوست ندارم نوکشو تیز کنه
سجادیان 31 خرداد غضروفی
ولی از دوست من گرفت اونم تو اتاق عمل .حداقل می خوای رضایت نامه بگیری تو مطب بگیر نه تو اتاق عمل که مریض هم پولو داده هم آمادست برای عمل چکار کنه تو اتاق عمل بگه امضا نمی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی کارش بد بود
مهسا یه دکتر آملی هست تو سایت نو عروس که زیر ٣ تومن میگیره و ماهی یک بار هم میاد تهران عمل میکنه یه دختریم با نام کاربری شهرزاد باهاش عمل کرده. برو یه سر خودت تحقیق کن عزیزم.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
ماهی صحرایى سایت نداره اشتباه نوشتم منظورم همون عکساى کامپیوتر مطبش بود شرمنده [.smiley]s/sm80.gif[/smiley] مریم علامه توسایتش عکس نداره بعد هم دکتر بی إیراد أصلا نمیتونی پیدا کنی گشتمم نبود نگرد نیست من خودم 8ماه مطب گردی کردم آرتمیس من دکتر صادقی که مطبش شهرک غرب ومیشناسم که کاراش طبیعی وبرأی آقایون عالیه کتایون علامه بینیهاى پر کارو شنیدم رضایت نامه میگیره ولی جدیدا نمیدونم هفته اینده باید برم پیشش براتون تحقیق میکنم مهسا جون من نرخ هاى جدید نمیدونم چون من یکسال وچهار ماه قبل عمل کردم

2810