سلام بر همه بخصوص کاربرای قدیمى از بچه هاى قدیم کسی هست
رومیصا جون مبارک باشه روتوش ممماخت امیدوارم همیشه همه شادو راضی باشید مماخ من هم یکسال وچهار ماهه شد وراضیم البته من فانتزى میخواستم که أوایل کاملا فانتزى بود ولى بعداز یکسال ی مماخ نیمه فانتزی عالى شد که خدارو شکر راضیم ماهی جون خوندن رفتى صحرایى حواست باشه به یک نمونه وعکس سایتش توجه نکن عکساش که کاملا طراحى خود دکتره الان تو سایتش عکس من هم هست
دوستم رفته بود پیشش عکسامو. دیده بود کلا هر عکسی وطراحی میکنه به عنوان نمونه میذاره تو کامپیوترش من پارسال حتى وقت عمل هم گرفتم وپول هم ریختم یکروز سرزده رفتم که نامه تأیید پزشک فشارخونمو ببرم دست برقضا ترافیک کم بود من به جاى 6 ساعت 4 رسیدم که بهترین ساعت دیدن مریضهاى گچی و نمونه هاى 2-4ماه بود اولا دکتره سیستم سنتى گچ میگیره ودوم همه کارهاى صحرایى کپى بود با این تفاوت که یکى قوسش کم بود یکى زیادتر سوم بدون استثنا نوک بینیها مثلثى بود مثل مثلث متساوی الأضلاع
چشمتون روز بد نبینه دوتا خانوم هم بعداز یکسال اومده بودن با نوک بینى کج وتنفس صدا دار وأب ریزش شدید که با منشئ دکتر دعوا کردن منم اونروز با مامانم رفته بودیم که مامانم پاشد به منشئ گفت به دکتر بگید دکتر فشار خون تاییدیه عمل نداده بعد هم منشئ پولو پس داد ومن هم به سرعت از مطب اومدم بیرون
نمیدونم چه کارخوبى کرده بودم که خدا دوستم داشت البته الان ممکنة فرق کرده باشه ولى من به هیچ وجه توصیه نمیکنم باز اگه دوست داری ساعت 4اول وقت بدون هماهنگى با منشیش برو جلو درب اسانسور وایسا کلى نمونه میبینى
امیدوارم انتخاب خوبى داشته باشید