2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
نه جواد اسلامی که مثنکه نراقی رو الگو قرار داده خخخخخ اونیکه خوبه محسن اسلامیه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چسبم مصیبتیه ها الان بابام بود می گفت اول خر رو بخر بعد نگران پالون باش :)))))
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها اسلامی بینی خواهر یه کاربر قدیمی اینجا رو داغون کرده. مثل اینکه شبها به خاطر مشکل تنفسی نمی تونه بخوابه. خواهر نیناسل. خود نیناسل با سامی عملیده. البته مطمئن نیستم همون اسلامیه یا نه. فکر کنم اون اسلامی مطبش روبروی بیمارستان دی بود
خخخخ بادمجون... راس میگه شامانا، حس زیبایی شناسی نراقی با اون همه ادعا و پولی که میگیره(حدود 20 میلیون فکر کنم)، اصلا تعریفی نداره، بیشتر به درد رفع اختلالات ساختاری بینی مثل پولیپ و تومور و اینا میخوره ینی درمانی، نه زیبایی از اسلامی نمونه دیدین؟ حسنا جون واسه مشاوره نادریان فقط شنبه و دوشنبه میتونی بری، 4شنبه ها نمونه ها میان که منشیا نمیذارن تو مطب ببینی...
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
اوا راست می گی سمیییی خواهر نیناسل بعد ازون دوبارم با کامران کامروا ترمیم کرده، با دهان نفس می کشه متاسفانه.
شماها خواب ندارین ؟ یه سوال ، مشکل تنفسى از اول به وجود میاد یا به مرور ؟ یعنى من که الان تنفسم خوبه ممکنه که خراب بشه ؟
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
شامانا بینیای نادریان فک نمیکنم قوز داشته باشه ها اون ورمه ب احتمال زیاد وگرنه مگه میشه قوزو یرنداااااااااره؟؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند