2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا هست مطب مجلسی؟؟ رنج قیمتش چطوریاست؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
سلام مایده جان دکترای لیست قرمز من فقط با سلیقم جور نیستن خانمی من دنبال دکتر طبیعی کارم کارایی که از سجادیان دیدم مشکلی نداشتن فقط با سلیقه من جور نبودن از همین جا به تمامی دوستان اعلام می کنم این لیست قرمز به معنی کار خراب دکترا نیست بلکه نمونه هایی که ازشون دیدم با سلیقم جور نبودن به همین دلیل رد شدن
دکتر خوبی بود ؟ من ساکن یزدم اما یزدی نیستم خیلی از دکترای یزد اطلاع ندارم . اما شنیدم یزدیها میرندجلیلی منش . اما من کارهاشو دوس ندارم . قرار بود برم تهران . به نظرت دکتر عتیقه چی خوبه ؟
اللهم صل علی محمد و ال محمد
شامانا خوب بود کارش؟؟ نمونه دیدی؟ به درد من میخوره آیا؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
ماهی جان من کارای مجلسی رو دوست نداشتم خیلی مصنوعی میشه صورت. ساعت 8 شب برو درمانگاه بشین کارای عمل زیباییش اون ساعت میبینه. سرش خیلی شلوغه چون متخصص گوش و حلق بینیه و مریضاش از جنوب میان. ویزیتش خیلی ارزونه. برو ویزیت شو. خودش بهت میگه چه کارهایی میکنه. مثلا به من گفت عمیق بخندم و برای مشکل دیده شدن لثههام وقت خندیدن گفت لب بالاییت رو از تو دهان ازاد میکنم یا اگه صورت کشیده ای داشته باشی و صلاح بدونه برای گونه هم بهت پیشنهاد میده.
سلام دوستان، دوستان در مورد درد، تهوع و ناراحتی های بعد عمل پرسیده بودن، باید بگم من خدا رو شکر بعد از عمل هیچگونه درد و تهوعی نداشتم و کبودیام به نسبت بینی استخوونیه قبل عملم خیلی خیلی کم بود، امروز که دو روز از عملم میگذره بعضی وقتا یه درد خیلی خفیفی مثل تیر کشیدن نوک بینیم احساس میکنم که میگن طبیعیه.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
فردا صبحم دارم میرم تامپونای داخل بینیمو بکشم،امیدوارم اونن دردی نداشته باشه، و بتونم به راحتی نفس بکشم.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
Aghaye bebakhshid مبارکه. جند صفحه بیش نوشتم اقدامات بعد از عمل رو براتون
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810