2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015481 بازدید | 66528 پست
نیلوفر ایمیلم قات زد اینجا میگم.دیدی بگو برش دارم..... با سلیقم جور نبود فقط.........خیلی سایز بینی رو تغییر نمیده......یکم نوک بینیهاش تیزه که من دوس نداشتم.........از طراحی که برام ککرد خوشم نیومد همین....ایراد دیگه ای ازش ندیدم با مریضاشم صحبت نکردم زیاد که در مورد تنفسشون بپرسم.......در این زمینه حتما خودت تحقیق کن.........فکر کنم یکم تنفس مریضا تو مطب صدادار بود اما دقیق یادم نیست
معصومه جون عمل پلک واست خیلییی زوده ضمن اینکه من همکارم این کارو کرده وقتی چشاشو میبنده یا پلک میزنه معلوم میشه خیلیییی ضایع هست خودت هر چی باشی بهتر از اون حالتی. فقط واسه سن بالا ها که پوست پشت چشمشون افتادگیش زیاده خوبه. اگه خیلییی اصرار داری با بوتاکس میشه ابرو و متعاقبا پوست بالای چشم رو یکم بالا بردولی بهش بگو به کل پیشونیت نزنه. کلا آدم هر چه دیرتر به این چیزا آلوده شه بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درود بر همه مری من با باریک بین وقت گرفتم اما نرفتم ولی یکی از بچه های سایت رفت خیلی راضی بود کلا حرکت مثبتیه :)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
آره مری ولی خیلی بهش توجه نمیکنم :) کلا تنها نشونی که خیلیا مفهمن عمل کردم همین جای بخیس چون پوست بینیم ضخیمه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
manip جان من تقریبا سه ماهه عمل کردم از همه چیزش راضیم فقط مشکلم همین جای بخیه هاست منم پوستم ضخیمه متاسفانه. چند وقته عمل کردی؟ به مرور بهتر شده یا همش حرفه که میگن بهتر میشه؟
2810