2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
وای برزنجی چقدر گرون کرده! الان نرخش با سامی یکیه تقریبا!
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
واای آره. برزنجی چقدر گرون کرده؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی جدیدا با دکتر غلامرضا احمدی عمل کرده ؟ هزینه عمل و کلینیک چقدر هست ؟ میشه باهاش چونه زد و کم کرد هزینه رو ؟ یه خواهش دارم از تمام کاربرای عزیز : لطفا وقتی سوال و جواب رو مینویسید اسم دکتر رو هم حتی شده توی پرانتز ذکر کنید چون وقتی یه نفر در مورد دکتری سوال میکنه امکان داره چند تا پست یا حتی چند صفحه بگذره و بعد جواب داده بشه ولی چون توی جواب ها معمولا اسم دکتر رو نمیگن و فقط جواب اون دوستی رو که سوال رو پرسیده میدن (مثل نقل قول باید باشه که توی ای سایت متاسفانه این امکان نیست) به همین دلیل برای کسانی که میخوان اطلاعات کسب کنن هی باید به صفحات قبل برگردن و دنبال اسم دکتر و سوال اصلی بگردن . با تشکر (راستی جواب من در مورد دکتر احمدی فراموش نشه لطفا)
به نظرم سعی کن در درجه اول با کرمهای لایه بردار خوبش کنی اگه نشد برو لیزر آره اگه کرم مناسب بزنی خوب میشه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
صبایی من قبل عملم به جز نشی سجادیان نمونه ی دیگه ایی ازش ندیدم بیشتر عکسای توو سایتشو دیدم نمیدونم چجوری ولی به دلم افتاد باهاش عمل کنم الانم خدا رو شکر راضیم تا اینجا ... اگه قوس بهت بیاد واست قوس میده باید با خودش صحبت کنی ... سعید من قبل عملم 3 بار مطب غلامرضا احمدی رفتم حتی عکسم گرفتم 2 بار از نمونه ها خوشم اومد ولی بار آخر خوشم نیمد بیشتر طبیعی عمل میکنه من نمونه فانتزی ندیدم اونجا بیشتر واسه آقایون خوبه به نطرم . تابستون با کلییک کلا به من 4 تومن قیمت داد الان رو نمیدونم !!
9 اسفند دکتر سجادیان
مهسا ی عزیز ممنونم از جوابت. منم میخوام طبیعی عمل کنم .شما کی عمل کردی و هزینه ی عمل شما پیش دکتر سجادیان چقدر شد ؟ به نظر شما کدوم یکی کارش بهتره برای من که بینیم استخوانی هست و میخوام طبیعی عمل کنم و هزینه هم هر چی کمتر باشه بهتره .( دکتر غلامرضا احمدی یا دکتر سجادیان)
سعید دکتر سجادیان الان 4 تومن میگیره من هزینه عملم 3.500 شد چون من تابستون میخواستم عمل کنم چون قرص راکوتان میخوردم دکتر گفت 6 ماه بعد قطع مصرف باید عمل کنم تابستون 3.500 بود واسه همین برای من همون 3.500 حساب کرد . من 9 اسفند عمل کردم الان تقریبا 44 روزه .. من نمونه آقا زیاد ندیدم توو مطب احمدی چون همه حواسم به خانوما بود ولی شنیدم واسه قایون بهتره .. جفتشون دکترای خوبی هستم من پیشنهاد میکنم با جفتشون مشاوره کنی و مطبجفتشون بشینی نمونه ببینی بعد تصمیم بگیر
9 اسفند دکتر سجادیان
سلام بچه ها این عکسایی که گذاشتید برای من هیچکدومش باز نشد برای شما باز میشه؟ لینک اپلود عکس چرا اینجوری شده؟ اصلا نمیشه روش کلیک کرد شامانا بخیه هام همه کشیدنی بودن چهار ماه بعد عمل همشونو کشیدم دیگه بخیه ندارم تا زمانیکه بخیه داشتم مرتب شستشو میدادم وقتی بخیه هامو کشیدم دیگه گفت نیازی نیست شستشو بدی

سلام که جون خوبی ؟؟ من خدا رو شکر راضیم الان . من که نمیتونم به کسی توصیه کنم عمل کنه یا نکنه ولی اگه بازم برگردم بل عمل میکنم چون به این له خیلی اعتقاد دارم که : آدما توو پیریشون حسرت کارایی که نکردنو بیشتر میخورن تا کارایی که کردن ...
9 اسفند دکتر سجادیان
سلام دوستان بنده قصد دارم با دکتر کلانترهرمزی عمل کنم؛ با توجه به سابقه درخشان ایشان با اطمینان انتخاب کرده ام. مشکل اینجانب : چطور در شرایطی که منشی شان گفتند 2 سال دیگر نوبت می دهند ، نوبت بگیرم؟ جایی بهتر از اینجا برای طرح سوالم پیدا نکردم با احترام.نفیسه
2810