2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان موفق شدم قبح تاپیکو بشکنم دیگه!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

می بینم که .........

3 نفر پست گذاشتن!!!!!!!!!!!

آ باریکللللااااااااااا

بچه ها دونه دونه بیاین وسط!

خوشم میاد همه آنلاین بودن و واسه من خواننده خاموش شده بودن

ناقلاهاااااا

خخخخخخ
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
arsh اگه قبل عمل غضرفای دو طرف نوک بینیت نامتقارن بوده یا اگه انحراف داشتی رو یه طرف بینت بیشتر از اونطرفش کار شده و مسلما اون طرف بیشتر ورم میکنه
مشکل حل نشدنیی نیس با رفتن ورما رفع میشه
بچه ها من دارم کفشای آهنی مو درمیارم از توی انباری که چندروز دیگه مطب گردی مو واسه اولین بار شروع کنم.فقط یه سوال بپرسم نمیخندید بهم؟!
همون اول که واسه ویزیت میریم دکتر از آدم عکس نیم رخ و... میخواد؟
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
قران حرفهایی که میزنی همش در مورد من صدق میکنه من همه ای اون مشکلات رو داشتم .. ولی اون سمت که بزرگتر سفت
موی بشکافی به عیب دیگران ..................................چه به عیب خودرسی کوری از آن
اسمشو نمی برم ولی فوق تخصص جراحی پلاستیک بود .کارشم دیدم حرف نداشت خیلی طبیعی عمل میکنه بود ولی دماغ منو انگار 1 عمل دیگه میخواد . اگر خواستی چند تا دکتر خوب هستن تواین مدت پیدا کردم .ولی اگر بینیت مشکل نداره سمت این کار نروووووووووووووووووووووووو.....
موی بشکافی به عیب دیگران ..................................چه به عیب خودرسی کوری از آن
Arsh من بینیم استخونیه قوز هم داره احتمالا انحرافم همینطور.اگه میشه تو پیام خصوصی هم اسم دکتر خودتو بگو هم پیشنهاداتو.ممنون میشم.نذار ماهم اشتباه کنیم
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
2810