2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
نهایت 91 خدا کنه همین طور که میگی باشه ولی نا متقارنی سوراخهای بینی بعیده..........قبل از عمل بینی شما نامتقارن بود سمت چپ با راست بینیت قرینه بود وانحراف هم داشتی؟
موی بشکافی به عیب دیگران ..................................چه به عیب خودرسی کوری از آن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهسا جان

واسه ی مشاوره عکس نمیخواد تا وقتی که 100% بخوای عمل کنی که میگن ازمایش خون و عکس بعضی ها هم سی تی اسکن میخوان

ارش نگران نباش تا یک سال طول میکشه تا بینیت جا بیفته
نیلپر جان نگیر تزریق ژل موقتی انجام بدی بهتره
نهایت 91 بینیت تقریبا شبیه منه ولی سمت راست من کمی بزرگتر والان اون سمتی که بزرگتر بعضی مواقع درد میکنه برا توهم این طوری
موی بشکافی به عیب دیگران ..................................چه به عیب خودرسی کوری از آن
نه درد دارم نه هیچی...ورمم چون زیاد اجیل و تنقلات می خورم و چسب کم می زنم زیاد داره...مسافرت بودم بی خیال بینی بودم.ولی از.وقتی تاپیک عمل ترمیمی بینی دیدم وحشتناک وسواس پیدا کردم.
کاملا تیغه بینیم صافه.البته قبل عمل دکتر گفت سوراخ بینیت تابه تاست بعد عمل ممکن بیشتر خودش و نشون بده
26 بهمن.دکتر سرافراز.اهواز
ارش ماله من سمت چپم یه کم ورمش بیشتر از سمت راسته اونم دکتر گفت بخاطر انحرافه بعدا" خوب میشه

منم خودمو زدم به بیخیالی. تازه بینیمم انگار کجه ولی چون دو هفتس عمل کردم زیاد بهش گیر نمیدم

بینیت قشنگی داری به نظر من هیچ ایرادی نداری فقط اون سوراخهای بینت که نا متقارن اونم زیر معلوم نیست مگه اینکه خودت به طرف مقابلت بگی وگرنه کسی نمی فهمه .......
نهایت ارش درست میگه بینیت خیلی خوشگله ولی یه کم سرش ورم داره که با گذشت زمان خوب میشه

اصلا" به فکر روتوش و ترمیم نباش تا وقتی که خوب جا بیفته دوست من. سه هفته بعد عملش رفت ترمیم کرد کلی هم درد داشت خوب نشد که هیچ بدترم شد عجله
کرد
2810