2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
بچه ها من امروز 1هفته شد که عملیدم
صبح تو اینه دیدم حس کردم تیغه ی بینیم یکم کجه و متمایل به چپ!! البته از زیر که نگاه میکنم این کجی معلوم میشه. گریه ه ه ه ه
جای بخیه ام هم اصلا جوش نخورده و خط برش یه شکاف عمیق مونده هق هق هق هق هق
جای بخیه هو و نوک بینیمم از داخل لخته های خونی چسبیده نمیدونم جیکار باید کنم ....
کبودىهامم داره بیداد میکنه هق هق هق
ورمم که نگوووو
ای خداااااا
الان بزرگترین دغدغه ام کجی تیغه و جای بخیه هاس که جوش نخوردن
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
شامانا جون من اول به دکترم گفتم که پره هامو دست نزن ، اما گفت اگه دست نزنم بینیت پهن به نظر میاد اما گفت از داخل برات برش میدم نمیدونم حالا چطوریه گفت از بیرون زیاد معلوم نمیشه جای برش ، ا
خدا جونم منو به آرزوم برسون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فران جان ورمش ی جوریه که حالت بینیم مشخص نیس منم واسه همین شب موقه خاب چسب میزنم صب برش میدارم با این حال بازم بعدازظهرا وسطای روز بینیم کوچیکتره و ی جوری قابل حسه
دلم فقط آرامش میخواد... 
بچه ها یه جا خوندم بعد از سه سال ورم کامل بینی می ره. و شکل اصلی بینی مشخص میشه

درین لحظه ،یه آهنگ هست که می گه:

جوونیم رفت و صدام رفته دیگه.........

خخخخخخ
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها کسی بوده که بینیش در ابتدا تیغه کج و متمایل به طرفی بوده ولی بعد درست شده؟؟؟
من حس میکنم یکم کجه:-(
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
2810