2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
ساغر جون برخوردش که خیلی خوب بود. راستش یکی از دلیلایی که من بیشتر دلم با نادریان بود برخورد خوبش بود. چون من تو یه شب باید بین برزنجی و نادریان تصمیمو میگرفتم.
بهم 6 گفت اما سیصد بهم تخفیف داد 800 هم بیمارستان نور افشار شد.
27 اسفند. نادریان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یلدا جان

خیلی ها بعد از عمل بینی اینطور می شن.

اما این حالت موقتیه و کم کم بین 3 تا 6 ماه از بین می ره.

اصلا نگران نباش.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
شامانا جون دیگه واس خودت ی پا دکتر شدیا خخخخ
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
یلدا جوون لب بالایی منم همینجوری شده تازه من 9 اسفند عمل کردم توو 18 .
دندونای بالاییم معلوم نمیشه . پشت لبم ورم داره شبیه این خوانندهه کامیار شدم :)))
9 اسفند دکتر سجادیان
خخخخخخ

ازین دکتر سگیا

مطب زیر زمینی

300 بدین عملتون می کنم
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
منم کل صورت از لب تا پیشونی ورم کرده
لبام ورم داره انگار که پروتز کرده باشم. جون میده رژ جیگری بزنی. ولی حیف با اینهمه کبودی آرایش خعلی ضایست. خخخخخ
بعد عمل ، بینی با اعصاب و روان آدم بازی میکنه. شب میخوابی صبح بلند میشی یا یه کبودی جدید اضافه میشه یا رنگین کمونی میشه یا ....
امروزم دیدم که تیغه کجه!!!
جا بخیه هام جوش نخورده اصلا.
کلا رو نروه بعد عمل
دماغ عزیز میشه کوتاه بیای و زود خوب شی و بازی در نیاری عزیز دلم!؟!:-P خخخخخخ
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
Daniبا پد الکلی پاک کن. اگه جوش زدی از یه فیس واش یا اسکراب ملایم استفاده کن. به آرامی بشور مماختو
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
واااااااای یلدااا تو از منم حساس تری . عزیزم هنوز 10 روزم نشده عمل کردی ورم کردییییی فکر میکنی که ورم نداری ولی داری منم لب بالام یه جورایی سنگینه میخندم معلوم نمیشه . صبر داشته باش
9 اسفند دکتر سجادیان
یلدا جون من کلا همیشه دندونای بالام معلوم ولی روزای اول بعد عمل فقط دندونای پایینم معلوم بود ، منم حس نمی کردم ورم داره ، ولی بعدش خوب شد ، نگران نباش
دکتر برزنجی- 25 بهمن
2810