2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015541 بازدید | 66529 پست
وای m&m جان خدا خیرت بده مادر، ایشششا... که همونی که میخوای میشی، برزنجی واست طراحی هم کرد؟ تو سایتش که تقریبا عکس طراحیا مث بعد عمل بود اینش خیلی خوبه که آدم بدونه چی قراره تحویل بگیره

masoome: مه لقا جابری رو میگی؟ من عاااشق دماغشم ولی نمیدونم کی میتونه اونجوری دراره
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم خودش همه رو اصلاح کرد نذاشت که از کل صورتش بندازم اما عکس کاملش خیلی بهتر از ایناست رو صورتشم خیلی خوب نشسته ، فقط خوب خیلی ورم داره الان ، بعدشم نوکش اگه یکم سر بالاست خودش خواسته که یکم فانتزی باشه
ولی کلا خیلی راضیه منم خوشم میاد ولی من خودم اگه عمل کنم دوست ندارم تا این حد سر بالا باشه یکم سر پایین تر میخوام

خواهش میکنم نیلپر جون
خدا جونم منو به آرزوم برسون
برزنجی پس جمعه هام کار می کنه.

با امام زمان نسبتی داره.

خخخخخخخ
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
منم میخوام عمل کنم اما فعلا نه
اگه اجازه بده ازش میگیرم چشاشو سانسور میکنم براتون میذارم ببینم چی کار میتونم بکنم
اره یه بار رفتم مطبش از همه بینی های مطب خیلی خیلی خوشم اومد دقیقا با سلیقه من جور بود فقط یکی بود که زیاد خوب نبود اونم ورمه وحشتناک داشت خودش میگفت خوده دکتر گفته اگه فقط بیست درصد ورمت خوب شه میتونم بفهمم چه شکلی عمل کردم یعنی ورم تا این حد بودا

اره نیلپر جون سر بالاییش خیلی قشنگه خیلی خیلی بهش میاد اما من خودم یه کوچولو طبیعی تر دوست دارم که تو مطب زیاد دیدم
خدا جونم منو به آرزوم برسون
2810