2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممممممم به همهه
یه موردیی رو لازم دیدم بگم البته می دونم که همه ی شما ها خیلی بهتر اینو می دونین و خیلی با شخصیت و مهربووون و دوست داشتنی هستیییین
پس از بیان حرفام معذرت می خوام پیشاپیش

ببینین این جا مکان تبادل نظره ینی هر کدوم از ما حق داریم نظرات خودمونو در مورد عملکرد جراحان بینی و مماخا بگیم

می تونیم حتی بینی که از دید عام پرفکته رو هم نقدش کنیم راجع به دکترا نظرات خودمونو بگیم )بگذریم که من کمتر مماخای دکترا رو تحلیل می کنم که جو نداده باشم خخخ ( ولی نی نی سایته و جو باحالش بعلههههههه

این تاپیک خیلی جوش هیجانی و با حاله هر جوی ایجاد میشه من هیجانی می شم حتی اگه در مورد گزینه های اصلیم باشه باور کنید ناراحتم نمیشم خوبه نقد های شما ها رو هم می خونم خیلی خووبه این بحثا آدم می تونه بفهمه میزان اطمینانش به دکتر لیستش چه قدره؟!

امما همیشه یادمون باشه قضیه ی دکترا کلا بحثشون هست و هی بالا پایین میرن و هیجان جالبی ایجاد می کنن و تا بوده همین بوده جز این غیر طبیعیه مگه این که سرباز دکتری اینجا کشیک بده منتقدین گلوله باران بشن خخخخ
.
.
.
.
اما این بحثا کاملا متفاوته با قلب آدما !!!!
اینجا مجازیه درست
امما ما هممون انسانیم من بعید می دونم رباطی جای کاربرا مشغول به تبادل نظر باشه!
پس ههممون احساس داریم قلب داریم ناراحت می شیم خوشحال می شیم حتی گریمون میگیره

حتی ....... اگه مجازی باشیم

پس تو رو خخخدا
خواهشا بیاین یه کوچوووولوو احترام بیشتری به هم بذاریمممم و یه کم با هم مهربوووون تر باشیم

خواهش می کنم
سعی کنیییم به هم بی خودی طعنه نزنیم طعنه زدن خیلی چیپه خداوکیلی
همدیگه رو مسخره نکنیممم
یه سری آدما کلا ناراحتن که خیلی خیلی کمن خوب ما مجبور نیستیم باهاشون بحث کنیم می تونیم خواهش کنیم ما رو از لیست مخاطبانشون حذف کنن
خوب طبیعیه ما آدما تو فازا ی مختلف و بعضا کاملا مخالف هم باشیم
خدای تفاوت ها ما رو آفریده ساخته ی دستگاه که نیستیم!!
متفاوتیم

ههمووون آزادیم

خلاصه به خاطر تفاوت عقاید با همدیگه نباید تاپیک رو ترک کنییییم

نووونوووش خواهش می کنم برگرد لطفا
تو نباشیییی جای تو رو کی پرکنه؟! هاننن

اصلا اشتباه گفتم لطفا ! وظیفه داری برگردی این یه دستوره آدما در مواقعی می تونن به هم دستور بدن اوهههومم

من الان به چه درد این تاپیک می خورم؟!

شمآهایین که با تجربه هاتون این تاپیک رو مفید تر می کنیین
اگه بر نگردی خیلی بدی اصلا

تمام
ترانه دیگه حرفی نداره و غصه می خوره تا اطلاع ثانوی

بچه ها ی همچین تیغه ها و کلا نیمه فانتزیایی که میبینین و خوشگلو بی نقصا تو نود درصد موارد، حتما روتوش دارن یا چندبار عمل شدن، این خیلی طبیعیه واسه اینکه اگه یهو دکتر بخواد بافت زیادی از بینیتون خارج کنه به عملکرد بینی آسیب میزنه ، پس اگه واقعا این مدلارو دوست دارین، خودتونو واسه روتوش یا حتا ی عمل دوباره آماده کنین، خوب خوشگلی دردسر داره
ترانه عاشقتم.
ویرگو جان خواستید برید پیش دکتر منم در جریان بذارید همچنان ناراضیم
تیغه هم اضافه شد به لیست نارضایتی هام.چون اصلا ظریف نیست به نظرم ناهمواری هم داره اگه ورم نباشه که دیگه هیچی فعلا سر خودمو با این حرف که ورمه گرم کردم
خانوم گل. نمونه ندیدم. اما خیلی معلوم بود ماهره. پول مشاوره هم نگرفت. 40 دیقه هم وقت گذاشت واسم.خیلی دکتر خوبی بود. من هنوز یکی از گزینه هامه. البته من 2،3 تا گزینه بیشتر ندارم فعلا.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
dona جان یکی از بچه های دانشگاهمون تابستون با دکتر میلانی عمل کرده.بینیش نیمه فانتزی شده.یکم ارتفاعش زیاده و بنظرم هنوز بزرگه و رو صورتش نشسته.البته شاید بخاطر ورم باشه که اینجوریه.ولی از بچه های تاپیک سعیدی باهاش عمل کرده و بینیش خیلی خوب شده.
ممنون پانیز من بین میلانی و ملکان راد موندم
یکی از بچه ها تو تاپیک از ملکان راد راضی نبود
شما نسبت بهش شناخت داری گلم
آرامش چیست؟ نگاه به گذشته و شکر خدا نگاه به آینده و اعتماد به خدا

www.sitesazi.com
dona جان من از ملکان راد نمونه ندیدم ولی یادمه بچه های تاپیک ملکان راد رو جزو دکترای خرابکار میدونستن.بنظرم دکتر میلانی مطمئن تر و بهتره.چه مدل بینی دوس داری؟ تا چقدر میخوای هزینه کنی؟
خانوم گل دکتر قوجقی ،عمل باز می کنه. چون گفت بخیه ی پره ها، دایم تا آخر عمر می خاره. مخصوصا اگه پوست نازک و حساس باشه. مگر اینکه بینی همه چیش اوکی باشه و فقط قوز داشته باشه که از سوراخای بینی ، به صورت بسته عمل کنه، که مجبور به برش پره ها نباشه.
گفت بخیه ها رو فقط داخل می زنه، چربی پره هارو هم از داخل میگیره، از بیرون فقط ستون بینی رو بخیه می کنه.
نوع بیهوشیشم عمومیه، بیمارستان دی.
گزینه های من: قوجقی، سامی، برزنجی، بشارتی زاده.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)