2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
ممنون از کمکت مهنوش جان..شنیدم جدیدا این خانم دکتر(گرمارودی) خیلی طرفدار عمل داره (تو کرج)...عزیزم احتمالا خودم این هفته برم کرج و مطب گردی کنم اما نمیدونم چرا هیچکس نمیشناسه بقیه دکترا رو در صورتیکه ظاهرا که دکترای سرشناس و متبحرین تو کرج!
راستی تا جایی که میدونم دستمزدشون حول و حوش 3 تومنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Rezi جان

میشه اگه رفتی مطب گرمارودی به منم خبر بدی که چطور بوده؟؟

میتونی از نمونه هاش عکس بگیری؟؟؟

چون منم میتونم برم کرج عمل کنم.
قیمتشم دقیق بپرس
من به عنوان دوست اضافت میکنم
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
از مدل های عمل یحیوی خوشم نمیومد! چند تا از نزدیک دیده بودم دوست نمی داشتم
بعد هم من انحراف شدید داشتم و یحیوی بسته عمل میکرد ترسیدم نتونه کامل رفعش کنه
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
بچه ها یه مطلبی تو تاپیک ترمیمی خوندم گفتم بگم اینجااااا

یه نفر از بچه ها با دکتر ایکس مشهور عمل کرده و ان تومن هزینه کرده خراب شده دوباره هم عمل کرده بازم میگه خوب نیست
این مهم نیست منشی به این بنده خدا وقت نمیداده ینی باید روزای خلوت میرفته مطب و سریع هم میرفته تو اتاق دکتر کسی نبینتش

تازه این دکتر هم نمونه دیدن تو مطبش آزادهههه

حالا فرض کنید تو مطبی که ما اجازه نداریم 30 ثانیه بشینیم و مثل سازمان انرژی اتمی ازش محافظت میشه چند شاکی مظلوم وجود داره فکره دیگه یه حسی به من میگه وقتی کسی خودش به خودش اعتماد نداره من چرا بهش اعتماد کنم؟؟؟

مورد دیگه این که کسی که ادعا داره
تخصصش ای ان تی
فوق تخصص جراحی گوش و جمجمه
فوق تخصص جراحی پلاستیک
دارای انواع فلوشیپ ها
عضو تمام انجمن هاست

ازنظام پزشکی میگذریم

پس حتما سالهای سال مشغول تحصیل بوده ایران یا جای دیگه و تجربش 2/3 ساله دیگه؟؟ یا نه 20 سالم سابقه داره؟؟

نمی دونم شاید من زیادی کنجکاوم؟!

مووورد دیگه همه ی کسانی که عمل کردین و عالی شدین خوشا به حالتون ایشاللا هر روز راضی تر بشید خدا رو شکر کنید کاش ما هم به جمع شمابپیوندیم
بدووونید شمابهترین انتخاب ممکنو داشتین و هیچ دکتر دیگه ای کار بهتری تحویلتون نمیداد
و خودتون و دکترتونو دوست داشته باشید و بهش شک نکنییید

ممنون که با دلسوزی بره ما وقت میذارید
شماسرمایه های این تاپیک هستین
چیزی که هست من به شدت می بینم که ما منتظر مطب گردی بقیه هستیییم و خیلی ها با کوچکترین تعریف تحت تاثیر قرار می گیرن

بریددد مطب دکتر مورد نظربشینید و منطقی کارهاشوببینید ینی با انصاف قبل عمل رو هم در نظر بگیرید هیچ کس همه کاراش عالی نیست اگه همش عالی بود که ما ان قدر نمی گشتیم

و اما بر عکس وقتی کسی میره مطب و همه نمونه ها از دم کج و کوله و خراب و زشت و عفونت کرده و ترمیم لازم و نابود شده و... هستند و دکتره افتضاحه اینم نوعی تبلیغ منفی هست دیگه
همین دیگه من حرفی ندارم
هر کس خودش عقل داره و دو چشم بینا

فقط خدا وکیلی کتک نخورم مممن لطفا

بچه ها من نفهمیدم

مطب نادریان چطوریه که اینجوری میگید؟؟ یعنی نمیذاره کسی بشینخ تو سالن انتظار؟؟؟
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
2810