2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015627 بازدید | 66529 پست
.

سلام به همگی
بچه ها من میخوام هفته دیگه بینیمو عمل کنم نسبتا گوشتیه ویه انحراف کوچییک هم داره چند جا هم رفتم و اصلا حیرونم از ابرومند و دیهول و بهمن مقدم و کلانتر هرمز کدوم بهترند؟
تورو خدا همفکری و تجربتونو شدیدا احتیاج دارم
پیش اخوندی نسب و کوچک زاده و دیهول و ابرومند و حق گذار هم مشاوره رفتم قناعت پیشه هم تعریفشو زیاد شنیدم ولی مثل اینکه رقمش زیادی بالاست و به فک هم گیر میده برا همین فکر میکنم بهتره بذارمش کنار چون اصلا وقت ندارم و عجله دارم
ممنونم از همتون دوستان خوبم
کسایی که دستبند دوست دارن, بشتابید :

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=608972&PageNumber=3
█ ♦ █ ♦ █ ♦ █ تــــــــالار گفتگوی پروژه های مســـکن مهـر پردیـــــس █ ♦ █ ♦ █ ♦ █ www.darebehesht.com █ ♦ █ ♦ █ ♦ █ ♦ █ ☑ آخرین اخبار مسکن مهر پردیس | ☑ اخبار شهر پردیس | ☑ گالری تصاویر پروژه ها : دره بهشت - دره آرا ( کوزو) - فاز 5 و 9 | ☑ تالار گفتگو | ☑ مکانهای تفریحی و ... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- گالری تصاویر مسکن مهر پردیس : --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.darebehesht.com/dbtgallery.php?gal=gallery

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مایده جان شما ک مطب سامی هستی عزیزم خوب پس مگه نمیگی عملای دیروزش اومدن خوب از دیروز تا امروز ک نمیشه تشخیص داد بینیشون خوبه یا ن گلم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نایا جان از مطلبی که در صفحه ۵۹ نوشتی ممنون
من خواننده خاموشم و دنبال جواب سوالام و کامل کردن تحقیقاتم وپیدا کردن پزشک مناسبم. اما متاسفانه اونقدر اسپم زیاده و بیشتر صحبتها شامل خوش و بش اوناییه که همدیگرو میشناسن که متاسفانه یا سوالای آدم بی جوابم یمونه که مجبور میشم سوالامو پاک کنم و اگر آدم تجربه و نظری داشته باشه فکر میکنم لابلای این اسپمها و احوال پرسیها گم میشه و بی فایدست.
یک ساعت تاپیکو میخونم اما میبینم چیزی دستگیرم نمیشه.
میخواستم نگم چون همینطوریش کسی افراد جدید را که دنبال کسب اطلاعاتن تحویل نمیگیره!!
شادی جان اگه میخوای هفته بعد عمل کنی اصلا به کلانتر فک نکن حداقل باید 6 ماه تو نوبت باشی
من 4نفرو تو مطب سامی دیدم
5ماهه که قبل عملش بینیش پهن بود پوستش ضخیم بعده عمل: از رخ کاملا طبیعی بنظر میومد از نیمرخ قوس داشت ولی نه زیاد خودش چندان راضی نبود میگفت یه قوز کوچیک رو تیغم هستش که هرجی دقت کردم متوجهش نشدم
دوتا چسبی 40 روزه و یه ماهه اون چهل روزه که عکس بدون چسبشو دیدم خیلی قشنگ شده بود یه بینی طبیعی جمعوحورو متقارن و خیلی شیک قبل عملشم سره بینیش توپول بود یخورده طول بینیش زیلد

یه ماهه که میگفت قبلش هیچ مشکلی نداشته با چسبم معقولو خوب بنظر میومد با یه قوس ملایم
و اما یه کار یه سالم اومده بود واس کشیدن بخیه که بینیش یه قوس وحشتنااااکی داشت که نگووووو ازش پرسیدم خودت ازش خواسته بودی قوس بده؟ که گفت من تا لحظه آخر بهش گفتم کاملا طبیعی میخوامو سامی همون ویزیت اولیم بهش گفته بوده که بهت فانتزی میادو کاره خودشو کرده بود البته واقعا به دختره میومد
این آخریه دودلم کرد میترسم واس منم یه قوس خفن بده
مینا جان
نتیجه مطب گردی دکتر راستکاری
یه کاردیدم قلمی بود اما پرفکت نبود و بین دو چشمو زاویشو خیلی کم کرده بود اما بد نبود خصوصا که پشت لبو بلند نکرده بود که برای من مهم بود.
یکی از فامیلامو بعد از چندماه دیدم، خبر نداشتم عمل کرده. خیلی صورتش خوب شده بود. چندماه از عمل میگذشت ورم نداشت اما سوراخهای بینی تابتا. الان بعد از ۱/۵ سال بینیش قشنگتر شده و بینی نسبتا زیبایی شده،قلمی و نیمه فانتزی که به صورتش میامد. یکی دیگرم دیدم بعد از یک سال با ورم نسبی و کاملا فانتزی اما کاملا صاف و متقارن.
رفتم مطبش البته در اراک. یه بینی کاملا فانتزی و به نظر من خیلی نازیبا و غیرعادی که دختره گفت خودش اینطوری خواسته. بقیه کارها خیلی شبیه هم و در یک رنج مدل، پشت لبها اکثرا کمی بلند، طول بینی را کم میکنه، نوکش مایل به گرد و اونایی که دیدم اکثرا کم ورم. کارش یه قوس ملایم داره. کجی را زیاد اصلاح نمیکنه. یه دختره خوشگل بود بینیشم خوب شده بود اما خیلی شاکی بود میگفت بینیم کجه دوستشم بینیش بنظر من خوب بود اما خیلی راضی نبود و به همه میگفت تهران عمل کنن. دکتر به من گفت صورتت نامتقارنه و بعد عمل ممکنه بهت بگن کجه اما صورتت نامتقارنه و بابت این موضوع ازم امضا گرفت! برای من و دیگران که برای مشاوره آمدن زیاد وقت نمیذاره و توضیح زیاد نمیده. البته دکتر میخواست صبحانه بخوره! به نظر من دکترایی هستن که کارای زیباتری دارن.
قیمت برای کسانی که از اراک پذیرش میشن ۳,۳۰۰ و پذیرش از تهران ۴,۴۰۰
کاراش عیبای بخصوصی ندارن و به نسبت قیمت بد نیست.
دکتر احمد خاص احمدی:
الان از مشاوره میام.

بچه ها بیاین!
اول اینکه وارد ساختمون شدم، یه خانومی بود بینیش خیلی خوب بود، چسپ داشت، دیگه دلم نیومد نپرسم، گفت سامی. تازززززززهههه،، بچش مشت زده بود به بینیش، بینیش یه ماهه بود، قوس تقریبا نداشت، خیلی خوشم اومد، (تازه مشت خورده بود و می گفت به دکتر نگفتم اما چندبار تا حالا بینیم از دستش چندبارضربه خورده)! خلاصه تو دلم گفتم ای سامی من که می دونم آخر با تو عمل می کنم، حالا که اومدم مشاوره با یکی دیگه، باید نمونه به این خوبی ببینم. اخه! تازه برادر همین خانومه 12 سال پیش با سامی عمل کرده بود ، خانومه می گفت تکون نخورده بینیش، عالیه.

بعد دم اسانسور یه نمونه دیدم گچ داشت، اما کبودی نداشت ، اما بینیش زیاد معلوم نبود، از اونم پرسیدم،گفت قیصری. مثل این که تو همین ساختمونه و قیمت 15 ، 17 ایناست.

بعد رفتم تو مطب خاص احمدی. دیزاین و چیدمان نسبت به مطب سامی ، ارامش می داد و بهتر بود. منشیشم یه دختر 22، 3 ساله بود ، که تازه 4 ماه بود اینجا کار می کرد و بینیش رو حاضر نبود عمل کنه و می گفت نمک صورتشه. اما دختر خوبی بود.

یه نمونه ی یک هفته ای که چند دیقه بود بخیه کشیده بود منتظر بود بره تو و دکتر براش چسپ بزنه. سنش بالا بود. 47 سالش بود.و می گفت قبل عمل گودی دور چشم داشته و از دکتر قوس می خواسته. بینیش طبیعی بود، تا 70 درصد. ایراد خاصی نداشت. دکتر گودی چشمش رو در قسمت کنار تیغه ی بینی تزریق چربی هم کرده بود. جای بخیه هم که یکم صورتی شده بود(خوب تازه کشیده بود) ، اما مشخص بود خوبه. زیاد تابلو نیست. اما در کل بینیشخیلی خیلی کم در حد مییلیتر انحراف داشت.یا چشام چپه، یا اگه درست دیدم ازین گیرهای الکیه ها. مو رو از ماست کشیدن اینا. اما کلن خوب بود. درد هم گفت اصلن نداشتم. عمل 2 ساعت و نی طول کشیده بود با حساب کردن به هوش اومدن. کبودی هم در حد 2 نا حلقه ی بنفش زیر چشمش. فقط می گفت قوس بیشتر می خواستم که به نظر من قوس ملایمی داشت. تیغه اش هم ورم داشت و معلوم بود بیشتر هم می شه قوسش. اما در کل کیس خوبی بود، نسبت به قبلش جوون تر هم شده بود و حال عمومیش هم خوب بود.

یه مورد 6 ماهه هم اومده بود که خودش ناراضی بود و می گفت که با قبل عملش فرقی نداره. اما من عکس قبل عملشم دیدم از همه زوایارو ، کاملا تغییر کرده بود اما بینیش بلند بود و یکم نوکش افت کرده بود و ورم داشت. به طور کلی متوجه شدم ارتفاع و طول بینی رو زیاد دست نمی زنه، اما بینی رو جمع میکنه و فاصله ی بین پره هارو کم می کنه. کلیپسی نمیشه اما بیشتر به اون سمت متمایله. اما در کل ایراد خاصی نداشت.

من که رفتم تو ،متوجه شدم که خیلی مهربون و باحوصلست. و بود. خیلی واسم وقت گذاشت. گفت حتما عمل کن، خیلی خوب می شی. ایرادای تناسبات رو عالی بهم گفت. (مخصوصا چون فهمید رشتم نقاشیه). از دقت و حوصله و وجدانش خیلی خوشم اومد. مشاورش رایگان بود و پولکی نیست. اما چون من خواستم ازم عکس بگیره، before, همه جهات و با نرم افزار طراحی کنه منشی 20 تومن گرفت. خیلی براش مهمه که توجیهت کنه و به سلیقت گوش می ده. اخلاقش 20 بود. و گفت اگر فکر کنم که یکی از مریضام قرار طوریش بشه به دست من، همین الان کارمو تعطیل می کنم و می رم. بهم 6 قیمت داد و گفت پدرتم بیار باهاش صحبت کنم متقاعد شه عمل کنی.

در ضمن پس فردا یه جراحی ترمیمی داره که چندین بار عمل شده. عکسش رو دیدم پسر بود و بینیش عروسکی و کج بود. و سراخای بینیش خراب شده بود بخاطر کج بودن قسمت جلویی بیندکتر برای این که تمرکزش روی این مورد ترمیمیش باشه، به مریض دیگه ای که برای وقت عمل عجله داشت، همون روز وقت نداد و شنبه وقت داد.

در کل اخلاق و حوصله :20
مدل بینی: نسبتا طبیعی، بلند و با فاصله ی پره های کم.
حدود قیمت. 5 به بالا. اکثرا 5و نیم ، 6.
پولکی نیست.
نوع عمل: موضعی به همراه آرام بخش تزریقی و یا بیهوشی کامل.
نتیجه: بینی ای که معمولا درست می کنه فکر می کنم به من نمی آد، سلیقه ایه.
در کل به نظرم، پزشک خوبیه اما از لحاظ زیبایی باید برین حتما و ببینین می پسندین یا نه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
فران جون پس اینجور ک میگی کارای سامی بد نبوده نه؟

مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
شادی جان از آبرومندو ذیهول هیچی نمیدونم
کلانترم فوق طبیعی عمل میکنه تا جاییکه میدونم
نیلوفر جون با 4 نفر نمیشه نظر قطعی داد ولی اون آخریه که گفتم قوسش قوس خالی نبود فوق قوووس بودش