2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016081 بازدید | 66529 پست
دارم از مطب برزنجی میام کلی نمونه دیدم .اما نمیدونم چرا دودل شدم .خیلی طبیعی بودن ........شاید دماغای شیک تر رو دوست دارم؟؟؟؟همه هم فراوون راضی بودن وشدیدا ابراز رضایت میکردن.قابل توجه ققنوس عزیز
.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیدا همه با هم فرق داشتن مال هر کسی نسبت چهرش فرق داره . اما طبیعی .نگاه میکنی یه بینی بدون ایراد میبینی.

کلا دوتا کار شبیه به هم اصلا نداره.اصلا نمیتونی تشخیص بدی عمل شدگی رو
.
خانمای با تجربه یه راهنمایی کنین ..صورت مثلثی شکل با چونه باریک چه بینی بهش میاد؟؟من در اثر 10 کیلو کم کردن فرم صورتم تماما دگرگون شده...برزنجی هم تقریبا حرف آدمو گوش میده البت در حد نوک بینی...اگه میشه با عکس
.
رستگار جون اینو یادم رفت بگم، اگه همون کاری که نینا انجام داد واسه پوستت میخوای،یادمه تو یکی از پستاش گفته بود راضی نیست و کاش اینکارو انجام نمیداده، گفت حداقل باید سه چهار بار انجام داد و هر سری انقدر پوست زخم و دوندون میشه که نمیشه تا ی مدت بیرون رفت، ایرادشم اینه حالا زود به زود پوستش جوش میزنه.
من فکر میکنم اگه از محلولها جمع کننده منافذ باز استفاده کنی بهتره.
بچه ها من 3 هفته دیگه وقت عمل دارم. قرص آهن آیزن پلاس گرفتم از امشب بخورم. کم خونم یکم. بنظرتون مشکلی ایجاد نمیکنه برای عمل؟؟ این قرص ویتامین c ; B6; B12 هم داره که جذب آهنو بیشتر میکنه
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
چرا آیدا از شانسم 4تا نمونه دیدم که خیلی خوشمون اومد خیلی متقارن و طبیعی و شیک بودن. کارای نادریان با سلیقه ی من که خیلی جور بود.یه دونه گچی دیدم که حتی یه نقطه کبودیم نداشت . یه چسبیم اومد که نمیشد قضاوت کرد. ولی اونایی که بی چسب بودن من و راضی کرد.نمونه هاییم که تو سیستمش نشون داد خیلی بهتر از مشاوره اولی بودن. در کل با تمایلی که واسه عمل کردنمونم نشونمون داد تصمیم گرفتیم اکی کنیم .آزمایشمم دید گفت همه چی عالی و اماده ی یه جراحی خیلی خوبه.عکسممونم گرفتیم.دیگه توکل به خدا
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
سجادیان.........مقدم فرد.............علامه..............ابرومند..........سامی.............احمدی............نادریان.........محبی....... یحیوی..........دینی.......یزدانفر

اینا رو رفتم اما کارک هیچکدوم کامل به دلم ننشست
مینابرای بینیهای کمکار نادریان خوبه و بچها راضی بودن نسبتا. فک کنم پرکارترین بینی شون رستگار بود که اونم حداکثر متوسط بود ولی کمکارا مثل فروز خوب شده بودن
تو هم چون کمکاری خوب میشی