2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016101 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به رستگار جون،
بچه ها هیچکی حق نداره از رستگار جون عکس بخواد ،دهههههههههه.
رستگار تو فقط همیشه ی سر بیا عکسم نمیخوایم ازت، حالا هر وقت دوستداشتی ،بذار تا چشمون به جمال مماخت روووشن شهعزیزم، قولم میدیم حسودی نکنیم،چشمم نزنیم، آخه دختر خوب کار مهرداد بد نمیشه که.

Daniجان
نادریان هم طبیعی عمل میکنه هم نیمه فانتزی ،هم کلا فانتزی.(تو ترمیمیاش دیدم.)
با اون عکسی که گذاشتی رستگار !!!! ما که از طرف نادر خان جواب شدیم رفت ، حالا باز هی عکس نذار!!! تو که بزرگنمایی میبینی کلاً ! اون از اون مماغ کم کارت که پرکار میخواندیش! حتما حالا هم عکس بذاری با یک شاهکار و هنرنمایی فوق العادی از نادر طرفیم ! من میشناسم تو رو

مریم ف جان سلام عزیزم کی میری چسبو باز کنی این هفته؟ من به جات دارم ثانیه شماری میکنم یادت نرهههه عکس بذاریها
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
کسی تو مطب گردیهاش دکتر همایون الهی نرفته میگن خیلی طبیعی درمیاره درسته؟
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
مطلب مهم

چرا زنان شیرده حتی المقدور نباید عمل کنند؟

1. اثرات داروی بیهوشی

.1.1 به علت وجود بعضی مواد شیمایی در ترکیب دارو های بیهوشی ( چه موضعی و چه کامل) و حرکت این مواد در خون، احتمال ترکیب آن با شیر مادر وجود دارد که برای کودک بسیار مضر است لذا به هیچ وجه توصیه نمی شود.

1.2 به علت اثرات ناشی از مواد بیهوشی مثل ریزش مو و افسردگی به مادران عزیز جهت حفظ آرامش خودشان و کودکشان اکیدا توصیه می شود از عمل پرهیز نمایند.

2. اثرات پس از عمل

2.1 به علت قرار گیری در شرایط جدید و دیر هضم بودن چهره جدید قطعا افسردگی و ناراحتی هایی به وجود می آید که باز هم موجب کم حوصلگی می شود.

2.2 واکنش های فیریکی بعضی آدمها نسبت به عمل جراحی بسیار متفاوت است لذا بعضی افراد به خصوص مادران صاحب نوزاد دچار ضعف های شدید و ناتوانی میشوند.

تاپیک جراحی بینی 3

بهمن 92

manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
در مورد برزنجی چندین صفحه پیش صحبت کردم
سرچ کنید پیدا میشه

متاسفانه حجم اسپما اینقدر زیاده که حرفایی که کمک میکنه اصلا به چشم نمیاد

خاص احمدی خیلی وقته ازش کار ندیدم اما اون 2 3 تا موردی که اون آخر دیدم قابل قبول و تمیز بودن
از لحاظ هنر عملشم خوب بودن یعنی بهشون میومد
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
dani:

باور کنید اینا همش سلیقه ای هستش وگرنه همه میرفتن پیش یه دکتر

چون من منظورتون رو از شیک متوجه نمیشم

نکته بعد اینکه به هر صورتی یه فرم بینی میاد باید فرم صورتتون اینکه دراز هستش، کوچیکه ،گرده، ظریفه و... همه و همه رو در نظر بگیرید.