2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
به سلامتی، نگران نباش کارش خوبه ، بیعانه هم ازت گرفت؟ هزینت همون 55 تا؟ تخفیف نگرفتی؟آخه خیلیه مگه ...

نه والله همه میگن اصلا چشه عمل نکن خودم خیلی دوست دارم نوکش کمی افتادگی داره .اون براش فرقی نداره فقط کافیه اسمش ترمیمی باشه. ۴ تومن پول کلینیک رو گفت بریز که وقتت فیکس بشه هنوز نریختم مرددم یه کم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها

این تاپیک خیلی خلوت شده و بازاریاب و تبلیغ توش زیاد شده

واقعا حیفه اینجا شبیه یه دایره المعارف جراحی بینی هست

دوستانیکه تجربه دارن لطفا دوباره چراغ اینجا رو روشن کنید

منم انشاالله یکی دو هفته دیگه بگذره میام از تجربه ی جراحیم میگم

بچه بینی من بعد شش ماه عمل  از نیم رخ انگار بزرگتر شده  و کلومای بینئ ام هم انگار دوتکه هس ...

ورم و کوچیک و بزرگ شدن بینی فک میکنم تا یک ونیم سال بعد از عمل ادامه داره ولی اگر توی این 6 ماه سایز ثابتی داشته فک نکنم از این به بعدم بزرگتر شه نگران نباشید

در مورد کلوملام متوجه نشدم جای بخیه هاتون باعث شده اینطوری حس کنید؟

کلوما منظورم خط وسط بینی زیر نوک بینی  نصفش ورم داره نصف دیگه نداره

اگر مثه ورم بقیه ی بخشای بینیتون هست نگران نباشید 

منظورم همون حالت کیسه ی آبه که وقتی فشار میدی کامل تو میره و احساس میکنی یه چیزی مثه آب پخش میشه تو اون قسمت 

اگر هم خیلی نگرانش هستید یا احساس میکنید اون بخش سفته و خیلی وقته این حالتو داره با دکترتون مشورت کنید.

اگر مثه ورم بقیه ی بخشای بینیتون هست نگران نباشید  منظورم همون حالت کیسه ی آبه که وقتی فشار می ...

مثل ورم  ولی سفته    باز برم دکتر   من عکس از نیم رخ میگیرم ه دفعه بینی ام یه شکله  رو اعصابم هست

مثل ورم  ولی سفته    باز برم دکتر   من عکس از نیم رخ میگیرم ه دفعه بینی ام ...

احتمالا پوستتون ضخیم بوده قبل عمل درسته؟

چون ورم این نوع بینیا زیاده

صبر داشته باشید شما نصف راهو رفتید انشاالله کم کم ورمتون برطرف میشه

راستی شما با کدوم جراح عمل داشتید؟

احتمالا پوستتون ضخیم بوده قبل عمل درسته؟ چون ورم این نوع بینیا زیاده صبر داشته باشید شما نصف راهو ...

چقدر بخیه خورد بینی ام  دور تا دور  پره ها  بخیه  خدارا شکر  جای هیچ کدوم از بخیه ها نموند   

بله پرگوشت  خیلی کم استخوان  ان شاءالله که فرمش خوب بشه   با دکتر صدیقی  ته ...

انشاالله عزیزم بهترین نتیجه رو می گیرید

برای شکل نهایی این نوع بینیا باید صبر ایوب داشته باشیم

البته شدت تغییرات فک کنم بعد ۶ ماه کمتر میشه ولی تا ۲ سال هنوز ادامه داره

دوست من بینیش گوشتی بود بعد از ۶ ماه به فکر ترمیم بود  واقعا سایز ببینیش تغییر نکرده بود

اما یک سال بعدش دیدم بینیش نصف شده😆 

2810