2777
2789
عنوان

اونایی که پسر بزرگ دارن اقایون هم نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 105 پست
من خیلی مراعات میکنمیکی دوتا لباس جذب دارم که نمیتونم بپوشمشاینجا پرسیدم ببینم بپوشم یا نهمن کلا مرا ...

خب اگه اینطوریه که راحت باش باهاش 

خدا حفظش کنه برات عزیزم

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
خدایا خودت ظهور کن

جدی ميگما حتی من باور نکردم پرونده نشونم داد

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اذیت می شن،از چند نفر اینو شنیدم که به مادرشون حس جنسی پیدا می کنند درحالی که ناراحتن و نمی خوان این ...

وای چرا اینقدر بدبین هستین؟

چرا فکر می‌کنید پسرها فقط دنبال مسائل جنسی هستن؟؟

من دوتا داداش داشتم همه ش با شلوارک و دامن کوتاه و تاپ بودم تو خونمون مامانمم همینطور بخدا هیچوقت هیچ حرکت ناجوری ازشون ندیدم.

چرا اینقدر ندیدبدید شدن مردم ایران؟؟

شما؟؟؟؟؟یعنی چی

نمیدونم منظورش چی بود ولی من شرت عادی مردونه میپوشم خیلیام اینجورین عادیه دیگه

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫           🚫🚫چرت و پرت بگین=گزارش وتگ کردن نی نی یار 🚫🚫
من لباس جذب جلو پسر چهار ساله مم نمی‌پوشم.شوهرم خیلی با حیا و چشم پاکه، میگه تو خیابون هرجور باشند، ...

این یه نظره 

یه نطرم اینه که اگه خیلی برات مهم نباشه بچه هم میفهمه چیز خاصی نیست همه خانما هرچی هست رو دارن 😂واسه همین فکر نمیکنه یه دختر چقدر خاصه مثل اکثر پسرهای خارجی... پسرا دستشون بازه بخوان هرچیزی رو نگاه کنن صرفا مادر نمیتونه باعث باشه که این قبح نشکنه

2810